Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
:red:
Taylandan iyidir de dedimkkk'den analiz geliyo:
brrezilyalı
orta saha
iş yapabilir
katıldığım bir yorumTaylandan iyidir de dedim
Zurna haber ajansından çıkmış gibi
iyide gercekten bukadar para istiyorsa biz ne diye günlerce bunla sözde görüsüyoruz? yani akil var mantik var bu paranin kacini indireceksin de pazarlik yapiyorsun? Bizim yönetim ne yapmak istiyor anlamis degilim.
Herzamanki gibi cingene pazarlik pesindeler sonrada oyuncu baska takima gider, istediklerini veremiyecegin oyuncunlarin pesinde kosmak bizim kaderimiz olduIste dogruysa bizimkiler 4 sene 1.5 milyon vermek istemisler
tam anlamıyla çingene pazarlığı. gedson-pedro şimdide grilişHerzamanki gibi cingene pazarlik pesindeler sonrada oyuncu baska takima gider, istediklerini veremiyecegin oyuncunlarin pesinde kosmak bizim kaderimiz oldu
Menejerlerin kucağına oturacağımız dilime girdik zaten. Çok para verip içi geçmiş adam almasak bari.bulunur alternatif ama transfer işlerinde tam olarak ne istiyoruz nası hareket ediyoruz o beni şüphelendiriyor. sanki birden fazla farklı tipteki oyuncuyla konusup hepsine ölü fiyattan teklif verip bekliyormusuz gibi.
bu işin sonunda isteklerimizin sonunda olup çok para vermekte var
yunus akgün var yerli grealishGrillis olmuyor ise GREALISH denemek lazim
Galatasaray, Amine Harit için Schalke ile 4 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. (Skorer)
Cüs
geldiniz dediğim noktaya google bile grealish seklinde dezeltiyodu adamın ismini. söyleyince yanlıs yazmısındır dediydinizGrillis olmuyor ise GREALISH denemek lazim
La ben maas sandim önce. 4 M diye schalkeyla misSudan ucuz