GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 230

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
230/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir aynı terane ne yönetimsel ne sahada çatır çatır hareketler göremiyoruz. Diagne bedava gitti Mostafa bedava gitti Ozornvafor nerede belli değil aynı şekilde Luyindama , Boey tam bir futbolcu harcama kulübü olduk. Alanda ayrı suç satanda ayrı suç olan bize oluyor. Şu ana kadar ki transfer politikasıyla benim bu sene içinde pek bi umudum yok gibi dün konyayı izledim adamlar çatır çatır oynuyorlar bizimkilerde bireysel birisi bişey yapsın diye top dolandırıyorlar.

Herzamanki gibi cingene pazarlik pesindeler sonrada oyuncu baska takima gider, istediklerini veremiyecegin oyuncunlarin pesinde kosmak bizim kaderimiz oldu
Aslında sıkıntının bir kaynağıda oyuncu satıp eline para geçen takımlar.Sen anlaşmaya tam yaklaşıyorsun adam bir oyuncu satıyor o ana kadar oratda yokken senin verdiğinin üstünde verip kapıyor.Brighton Bissouma yı çakınca bizimkine sulandı.

​

Abicim heeeeeer şey bir kenara;

gelenler eyvallah güzel maliyetlerde - katkı verecek adamlar. güzel mailiyetten kastım kısmen çatı maaşı korudular gibi gibi. 2.5 tu 2.75 oldu. genede az değil ama bonservislerde muazzam paralar verilmedi (3ü geçmedik sanırım hiç)

AMA - şurda resmen 2 haftaya lig açılışı var deplasman ve 6 no yok (hadi 10 noyu anlarım biraz sarkmasını). Yani bugün yarın birinin gelmesi lazımki ikinci kampta biraz alışsın - o da ne kadra olacaksa. muhtemelen mental bir kamp olacaktır, lige 1 hafta kala aman aman yüklemeler olmayacaktır görüşündeyim.

stoper sağ bek forvet vs eyvallah tabiiki hatta sağ bek beni epey sevindirdi de - 8 - SErgio hariç EN ÇOK ihtiyacımız olan transferler bitmedi. İnanılmaz şaşırıyorum bu duruma ben

Aslında sıkıntının bir kaynağıda oyuncu satıp eline para geçen takımlar.Sen anlaşmaya tam yaklaşıyorsun adam bir oyuncu satıyor o ana kadar oratda yokken senin verdiğinin üstünde verip kapıyor.Brighton Bissouma yı çakınca bizimkine sulandı hemen.

​

O vakit görüsmeni hizli ve gizli bir sekilde yürüteceksin, baktin oyuncu veya menajeri isi uzatiyor, zaten zaman harcamaya gerek kalmaz, sonucta adamlar o vakit en cok parayi kim veriyorsa oraya imza atacak.

bu sabah horszat tarafından kaleme alınmış ✏️
zerre itimadım kalmadı AT a . bir şeyler diyor - tutmuyor.
3 hafta öncesinde deliriyordu konuşmaktan. önüne gelene iddiali ve dediğini kabul ettirmeye çalışır hali vardı....gördük..

anca (her kes her şeyin farkında) yazsın o.

güvendiğim 1 tane bile GS muhaberi vs yok .

Juventus’un orta sahasında 4-5 tane ön libero var. Rabiot,McKennie,Denis Zakaria,Arthur ve en son da Pogba’yı aldılar. Melo da olduğu gibi Rabiot,Zakaria veya McKennie’den birini kiralamazlar mı.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt