GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 231

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
231/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahaya bak be, hepsi yıldız...Şu ortasaha avrupa şampiyonu olmasında kim olsun. Bir daha ancak rüyalaramızda bile zor görürüz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün olsa;

Suat yaşlanıyor, zaten fiziği zayıf, temposu düşer.
Tugay hiç savunma yapmıyor.
Emre çok tecrübesiz, hazır değil.
Ümit zaten sağ bekte daha iyi.
Okan bal yapmayan arı.
Hagi artık 34 yaşında, 45dk'lık topçu.
Sergen çok disiplinsiz, kafası futbolda değil.

diyenler olması ihtimali hiç de az değildi. Belki bazılarına hak bile verirdik okurken. Sosyal medya toksikliğinin şakası olmaz :)

Adamlarda kurnaz iş bitmeden sizi istemiyoruz demiyor yedekte tutuyor.Olurda orası yatar bize geri dönerlerse bizde o arada başka oyuncu almış olursak diye.Bir kaç gün daha beklenebilir olmadı dediğin gibi alternatiflere yönelmek lazım çalışması yapılıyordur diye umuyorum.

Bugün netleşmesi lazım artık.bizimkiler iki gün demişti gerçi .ama bugün genede netleşmesi gerekiyor .lige 13-14 gün felan kalmış .takımla enazından bi 10 gün antrenman yapılmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ben çok rahatım 6 10 kesin alacaklardır çünkü o futbol nedir bilmeyen geçen sene en az 15 20 puanimizi hiç eden Taylan ve berkandan bırakın 2 sini biri bile sahada olursa ligin ilk maçında ne okan kalır ne erden kalır nede geçmişte yaptıkları unutulmayan dursun kalır.Bu taraftar son 3 seçimde direkt sonucu belirlemiştir. O yüzden o iki terim kazığı forma giymeyecektir bunu göze alamazlar o yüzden içim rahat

Eskiden de farkındalardı ama işte bu sene olduğu gibi ilk hedefleri alamayınca Assuncao, Etebo veya Pulgar'ları getirmeleriyle sonuçlandı.

Ben artik yoneticilerde art niyet ariyorum. Bir takimin marka degeriyle bu kadar oynanmaz. Hem yurt icinde hem yurt disinda rezil olduk.

Rezillikler:
1. Iyi oyuncularimizi komik bedellere satmak.
2. Potansiyeli olan oyuncularimizi neredeyse ustune para verip kiralamak.
3. Rakiplerinle girdigin her transfer yarisini kaybetmek.
4. Alamayacagin adamlar ile haftalar kaybetmek.
5. Hicbir B veya C plani olmamasi. Alternatif diye anilan oyuncularin alamadiklari oyuncu ile hicbir alakasi olmamasi.
6. Transferlerde soz verip, sozlerden vazgecmek. Yakinda hicbir kulup veya menejer bizle calismak istemeyecek.

Liste yazdikca uzar. Gercekten bu yoneticilerin kulubun cikarlarini dusunduklerine inanmak cok zor. Yaziklar olsun.

Bugün yeni haber yapmışlar. Bu kez Nevzat imzalı.
Bekleyelim bakalim,benim endisem bu sene yunus sazi eline alacagi icin,bu kafasi kirik haritin yardimci olup olamayacağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt