Adnan Korkut
Taçsız Kral
bi de skorer olmayanını almayalım bi zahmetşut atamayan, pas atamayan 10 numara istemiyorum. etnik kökeni zerre umrumda değil
bi de skorer olmayanını almayalım bi zahmetşut atamayan, pas atamayan 10 numara istemiyorum. etnik kökeni zerre umrumda değil
Akşam diye gördüm sanki. Başlayınca zaten "kritik toplantı başladı" yazıyor gazeteciler genelde.Toplantinin ne zaman yapilacagina dair hiç bir bilgi yok ki rdas
Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok.
Rize’yle Vedat için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, FB/Rize suçlu
MHY’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu.
İrfan Can için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, Başak/FB suçlu
Kaan Ayhan’la anlaşıyorsun, adamın komik bir çıkış maddesi var, sıkıntı çıkıyor, kimin suçlu olduğu belli değil
Gedson’la anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, istemedik diyorsun
Pedro’yla anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, menajer suçlu
Grillitsch’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu
Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok. Hep başkaları suçlu. Ayrıca Grillitsch dediğin gibi menajer açısından belli ki sıkıntılı bir oyuncu. Bunu yönetici olarak senin de bilmen lazım. O zaman imza atılana kadar, bitti diye hava atmayacaksın.
Bu toplantıları neden sabah yapmıyorlar acaba geç mi kalkıyorlar. 1 gün de böyle
Nevzat yonetimin basin ayagi. Ne istiyorlarsa onu yaziyor. Harit’i istemesem bile onu bile alamazlar. Hadi aldilar diyelim gider yillik 3.5 milyon avro maas verirler.Nevzat'a göre;
Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışılmış
Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücret 3 milyon 500 bin euro
2 milyon 500 bin euro ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önermişiz
Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi
Harit Ne yapmis kariyerinde ki 3.5M istiyor
Dursun baskan cüzdanı sallarken siz yanlış anlamışsınız adam para yok paraaa demek istedi aslinda
gibiDursun'un başarı bonusu dedigi 10 maca çıkma 1 gol atma falan gibi şeylerdir.
Çingene pazarlığı olduğuna katılıyorum ama parasızlık olayına katılmıyorum. Yani evet, kısmen doğru olabilir. Parasızlıktan çok da, kasa kolaylığı için elini cebe atan yönetici bizde Erden Timur hariç olmadığını düşünüyorum.Sorun cingene pazarligi. Paran azsa git ona gore oyuncu bak. Rezil ettiler bizi yillardir. Inan bu taraftara para yok, biz gelecege yatirim yapacagiz, alt yapidan oyunculari oynatacagiz deseler cogu taraftar sorun cikarmazdi. Sorun taraftarin gozune baka baka yalan soylemeleri, olan parayi da cop oyunculara harcamalari ve diger takimlara her transferde koz vermeleridir.
Assist özelligi zayif degil. Schalkenin küme düstügü sezonda net 10-15 assist yenildi. Burgstaller di santo felan tarihin en boktan forvetleriydiOkan hoca bu hariti neden istiyor çözemedim Arap olması ve karakterini bir kenara bıraktım bu adamın asist özelliği zayıf ve duran top olayı hiç yok
Biz ligte 3 senedir duran top atamıyoruz yani harit bize skor katkisida vermez
Bana hitaben yazmana gerek yok kardeşim.Ben birilerini savunan bir şey yazmadım sadece gördüğüm bir durum hakkında nacizane fikrimi paylaştım.O vakit görüsmeni hizli ve gizli bir sekilde yürüteceksin, baktin oyuncu veya menajeri isi uzatiyor, zaten zaman harcamaya gerek kalmaz, sonucta adamlar o vakit en cok parayi kim veriyorsa oraya imza atacak.