GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 233

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
233/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok.

Rize’yle Vedat için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, FB/Rize suçlu

MHY’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu.

İrfan Can için anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, Başak/FB suçlu

Kaan Ayhan’la anlaşıyorsun, adamın komik bir çıkış maddesi var, sıkıntı çıkıyor, kimin suçlu olduğu belli değil

Gedson’la anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, istemedik diyorsun

Pedro’yla anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, menajer suçlu

Grillitsch’le anlaşıyorsun, sıkıntı çıkıyor, oyuncu suçlu

Aynen kardeşim öz eleştiriye hiç gerek yok. Hep başkaları suçlu. Ayrıca Grillitsch dediğin gibi menajer açısından belli ki sıkıntılı bir oyuncu. Bunu yönetici olarak senin de bilmen lazım. O zaman imza atılana kadar, bitti diye hava atmayacaksın.

Tugay Bey değerli yorumlarınızı daha fazla görmek isteriz.

Bu toplantıları neden sabah yapmıyorlar acaba geç mi kalkıyorlar. 1 gün de böyle
Nevzat'a göre;

Schalke 04'le 4 milyon euroya el sıkışılmış
Harit'in Galatasaray'dan istediği yıllık ücret 3 milyon 500 bin euro
2 milyon 500 bin euro ayrıca 1 milyon euro başarı bonusu önermişiz

Sarı-kırmızılılar ile Faslı oyuncu arasında pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi
Nevzat yonetimin basin ayagi. Ne istiyorlarsa onu yaziyor. Harit’i istemesem bile onu bile alamazlar. Hadi aldilar diyelim gider yillik 3.5 milyon avro maas verirler.

Dursun'un başarı bonusu dedigi 10 maca çıkma 1 gol atma falan gibi şeylerdir.
gibi

1658481980089.webp

Sorun cingene pazarligi. Paran azsa git ona gore oyuncu bak. Rezil ettiler bizi yillardir. Inan bu taraftara para yok, biz gelecege yatirim yapacagiz, alt yapidan oyunculari oynatacagiz deseler cogu taraftar sorun cikarmazdi. Sorun taraftarin gozune baka baka yalan soylemeleri, olan parayi da cop oyunculara harcamalari ve diger takimlara her transferde koz vermeleridir.
Çingene pazarlığı olduğuna katılıyorum ama parasızlık olayına katılmıyorum. Yani evet, kısmen doğru olabilir. Parasızlıktan çok da, kasa kolaylığı için elini cebe atan yönetici bizde Erden Timur hariç olmadığını düşünüyorum.

Ama asıl sıkıntı bence, oyuncularla kulüplerle anlaşıp sonradan tekrar 3-5 kuruşun pazarlığını yapmamız gibi duruyor. Yoksa bu kadar çok oyuncuyu bitirip alamamamızın başka bir açıklaması yok bence.

Üst düzey oyuncuyu ucuza alma takıntısı ligin değersizliği ile birlestiği zaman sonuç bu oluyor. Avrupa şampiyonu olduğumuz sene 10luk oyuncuya 6 teklif etsen belki gelirdi bilirdi ki bu kulüp bana vitrin olacak. Avrupada yoksun, ligin değersiz, kac senede kaç başkan/hoca değiştirmişsin bu adamlar paradan başka bizim neyimizi tercih edecek Allah aşkına.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Okan hoca bu hariti neden istiyor çözemedim Arap olması ve karakterini bir kenara bıraktım bu adamın asist özelliği zayıf ve duran top olayı hiç yok
Biz ligte 3 senedir duran top atamıyoruz yani harit bize skor katkisida vermez
Assist özelligi zayif degil. Schalkenin küme düstügü sezonda net 10-15 assist yenildi. Burgstaller di santo felan tarihin en boktan forvetleriydi

O vakit görüsmeni hizli ve gizli bir sekilde yürüteceksin, baktin oyuncu veya menajeri isi uzatiyor, zaten zaman harcamaya gerek kalmaz, sonucta adamlar o vakit en cok parayi kim veriyorsa oraya imza atacak.
Bana hitaben yazmana gerek yok kardeşim.Ben birilerini savunan bir şey yazmadım sadece gördüğüm bir durum hakkında nacizane fikrimi paylaştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt