GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 242

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,2K
Sayfa
242/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artik yoneticilerde art niyet ariyorum. Bir takimin marka degeriyle bu kadar oynanmaz. Hem yurt icinde hem yurt disinda rezil olduk.

Rezillikler:
1. Iyi oyuncularimizi komik bedellere satmak.
2. Potansiyeli olan oyuncularimizi neredeyse ustune para verip kiralamak.
3. Rakiplerinle girdigin her transfer yarisini kaybetmek.
4. Alamayacagin adamlar ile haftalar kaybetmek.
5. Hicbir B veya C plani olmamasi. Alternatif diye anilan oyuncularin alamadiklari oyuncu ile hicbir alakasi olmamasi.
6. Transferlerde soz verip, sozlerden vazgecmek. Yakinda hicbir kulup veya menejer bizle calismak istemeyecek.

Liste yazdikca uzar. Gercekten bu yoneticilerin kulubun cikarlarini dusunduklerine inanmak cok zor. Yaziklar olsun.

Bu tamamen Galatasaraya bağlıkıkla alakalı bir durum.Bunun başka bir açıklaması yok.uzun zaman sonra en az bir taraftar kadar klübüne bağlı adam geldi dedik oda tırt çıkdı.

Ben iddaa ediyorum bjk veya trabzonda kim transferlerle ilgileniyorsa hiç farketmez bir transfer sezonluğuna bizim başımıza gelseler diğer rakipler nal toplar arkamızdan.o kadar rezalet yöneticiler çıkartıyoruz..

Dursun beyde üyelere yalakalık yapmakla meşgul..adayı halletsin gerisi önemli değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melo stili 2 sene kiralıyoruz. Kampa alınmamış. O ölçekte olmadı, Juve’den iyi takıma gidemez

EPL de Aston Villa tarzı takımlar çökmek ister.

Dubois reyiz ile ikna edip sarı kırmızı armayı öptürüyoruz.
Rabiot bize gelse ucariz da bence ramseyi bırakır juve rabiotu bırakmaz kampa almadilarsa bir ihtimal bile varsa peşinden gidilmeli

Muslera / Okan

Dubois / Yerli
Nelsson / Kaan
Stoper / Abdül
Pva / Kazımcan

Griliç / Taylan / Berkan
Sergio / Cica
Evander / Akbaba / Hamza

Januzaj / Yunus
Sefer / Gomis / Umut Bozok
Harit / Kerem

Diğerlerini salla gitsin.

En kötü bu şekilde bir rotasyon oluşturmalıyız.

Form durumlarına göre ilk 11e 3 yerli yazılır zaten bi şekilde

s3kc5ld.JPG

Böyle bir şey yapmadı. Adak yerine gelmedi.
demek o yüzden işimiz rast gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt