GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 247

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543K
Sayfa
247/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı konusuna bir istikrar gelmesi için kuralı ülkenin anayasasının ilk 4 maddesine yazmak lazım herhalde. Gerçi o zaman bu manyaklar onu da çocuk oyuncağı etmenin yolunu bulur.

Vallah Grillischin babasi tam bir psiko oldugu için sagi solu belli olmaz. Brigthon olayi son anda bile iptal olabilir

Brighton Bizim verdigimiz maasi vermek istese verir ama Lallana takimin en fazla kazanan oyuncusu durumda brüt 4 civari aliyor 45% PL vergileri cektigimizde bu da net 2.2 yapiyor olmali Lallanaya verdiklerinden fazlasini vereceklerini sanmiyorum. Biz istesek 2.5-3 arasi bile verebiliriz Bu oyuncu için. Arada 500-800 bin civari fark olabilir Ben Bu isin yattigini sanmiyorum. Brighton kullaniliyor olabilir orada bizden daha fazla koparmak için. 3e anlasirsak kimse itiraz etmesin

Demistim dün de söyledim bugün yine söyledim Babasi Brightonu Bizim teklifi yükseltmek için kullaniyor. Oglu ha brigton da oynamis ha bizde oynamis umrunda da degil. Parayi basan alacak Bu adami

@Kolpa Oğuzhan Liboş @Onur Liboş @Naci Liboş Lan Bunların Sıralaması Da Aynı Lan :D
gsc-troll-4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt