3 ortasaha + 1 kanat + 1 forvet desek, diğeri?
baba yine engel
masada mıyız?Brightonin teklif yukseltmesi gerekiyosa o isde yatmis.bizim teklif daha yuksekti
3 ortasaha + 1 kanat + 1 forvet desek, diğeri?
@Kolpa Oğuzhan Liboş Liboş kardeşim wow larından dolayı 1 gün atıldığın kamuoyuna bildirilmiştir.
Vallah Grillischin babasi tam bir psiko oldugu için sagi solu belli olmaz. Brigthon olayi son anda bile iptal olabilir
Brighton Bizim verdigimiz maasi vermek istese verir ama Lallana takimin en fazla kazanan oyuncusu durumda brüt 4 civari aliyor 45% PL vergileri cektigimizde bu da net 2.2 yapiyor olmali Lallanaya verdiklerinden fazlasini vereceklerini sanmiyorum. Biz istesek 2.5-3 arasi bile verebiliriz Bu oyuncu için. Arada 500-800 bin civari fark olabilir Ben Bu isin yattigini sanmiyorum. Brighton kullaniliyor olabilir orada bizden daha fazla koparmak için. 3e anlasirsak kimse itiraz etmesin
baba yine engel
Kankamı rahat bırak! @Kolpa Oğuzhan LiboşEvet işlem başarıyla gerçekleşmiştir
Gene ne sacmalicak bakalim
ulan bende şunu anlamıyorum hiç mi demiyorsun babana ben şu takımda oynamak istiyorum benim hayatım diyeUlan su grillitisch in babasi zahavi ve raioladsn beter
sıcak olmayan harit'i almak=intiharÇago
@Cagataycyp
Galatasaray Schalke 04 ile yüksek oranda anlaştı, ancak Amine Harit Galatasaray forması giymeye pek de sıcak değil. Maaş talebi 3 milyon euro'nun üzerinde.
Dün forumda övülen duyumcu