GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 251

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,8K
Sayfa
251/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen olacak kadro:

Muslera
Okan
Batuhan

Dubois
Omar
Ali Turap

Nelsson
Bardakçı
Emin
Metehan
+1 yerli/yabancı stoper

PVA
Kazımcan
Ömer

6 No Transferi
Taylan
Altyapıdan buraya kim varsa

Sergio
Cica
Berkan

10 No
Akbaba
Hamza

Yunus
Morutan

Kerem
BAY

Seferovic
Umut B veya ona denk seviyede orta karar bir yabancı
Gomis

- Bunlara ek işte anca bir kanat gelir belki, bir de Gomis giderse bir santrafor daha, o da Ali Akman gibi biri. Ocakta yine kritik 1-2 oyuncu kovalarız.

1658492640772.webp

Erden Timur:

"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."

(Ajans1905)

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ihale cenk ergüne kalır

Erden Timur:

"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."

(Ajans1905)

Kim sızdırıyor bul o zaman ya da dursun ve okan hoca dışında hiç kimseye söylemeyin isimleri

Erden Timur:

(Ajans1905)

Birisi Bana sizdirmak ile yazmak arasindaki farki anlatabilir mi?

bonservisi elinde olan adama acımayın basın alın yahu kaliteliyse normalde bizim gibi ekonomik olarak güçsüz kulüplerin martta nisanda sözleşmesi bitecek olan kaliteli oyunculara ön protokol imzalatması lazım bonservis felan yaş iş

Juan mata veya lanzini neden hiç gündemde değil anlamıyorum.2 aydır arada bir yazıyorum keşke biri okusa da alsak. Tabi en büyük hayalim draxler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt