Emrah Duvar
Taçsız Kral
SANA DA NO
SANA DA NO

Erden Timur:
(Ajans1905)Yine no bence. Skorer ve şutör bir on no lazımHarit ?
Bu ihale cenk ergüne kalırErden Timur:
"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."
(Ajans1905)
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim sızdırıyor bul o zaman ya da dursun ve okan hoca dışında hiç kimseye söylemeyin isimleriErden Timur:
"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."
(Ajans1905)
Daha önceden bitecekti dediğine göre geç de olsa bitecek.Erden Timur:
(Ajans1905)
maldivler sezonunu açmış eşi ağır bastı yine demek kiSerdar Aziz 2 ay yokmuş. Tam zamanında sezonu açtı
Birisi Bana sizdirmak ile yazmak arasindaki farki anlatabilir mi?Erden Timur:
(Ajans1905)
Sızdıran içeriden biri, yazan muhabirlerBirisi Bana sizdirmak ile yazmak arasindaki farki anlatabilir mi?
Anlatır.Birisi Bana sizdirmak ile yazmak arasindaki farki anlatabilir mi?
Yazdiktan sonra otomatikmen sizmiyor muSızdıran içeriden biri, yazan muhabirler