GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 252

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,9K
Sayfa
252/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur:

"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."

(Ajans1905)

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önceden bitecekti sözünden bitti ama daha fazla maliyet ve vakit kaybıyla sonunda bitirdik anlamını çıkarabilir miyiz?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden Timur:

"Haberi yazanlara değil haberin içeriden sızdırılmasına üzüldüm. Transfer çok kritik aşamadayken, bitmek üzereyken zora girdi. Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti."

(Ajans1905)

ya bi git allan aşkına. alan takım lig içinden değil. boşta olduğunu bilmeyen yok

Erden Timur:

(Ajans1905)

Garibim hala akıllanmamış, sızmasaydı pürüz çıkmayacağını sanıyor.

Man Utd'den ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo Galatasaray ile görüşme halinde!!

şimdi bunu yazdım diye transfer yattı arkadaşlar kusura bakmayın geçmiş olsun.

1658493128189.webp

Hikaye uyduruyor lar içeriden sizdirilmasaydi felan alamiyorsan uğraşma bu Cenk Ergün nedense sıkıntı seziyorum yakında kovarlar onu

Birisi Bana sizdirmak ile yazmak arasindaki farki anlatabilir mi?

Biri komisyon için araya girmiş menajeriyle demişki benim dediğim gibi davranırsan sizde bende para kazanırız .ben sızdıracam medyaya sizde hemen fiyat yükseltin kazancın şu kadar yüzdesi benimdir.bu benim tahminimdir .gerçeği ancak ALLAH bilir.ya da biri erdenin ayağını kaydırmak istiyor komisyon yürütemediği için.

Biri komisyon için araya girmiş menajeriyle demişki benim dediğim gibi davranırsan sizde bende para kazanırız .ben sızdıracam medyaya sizde hemen fiyat yükseltin kazancın şu kadar yüzdesi benimdir.bu benim tahminimdir .gerçeği ancak ALLAH bilir.ya da biri erdenin ayağını kaydırmak istiyor komisyon yürütemediği için.

O Halde yazanin da sizdiranin da Allah belasini versin diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt