Emrah Duvar
Taçsız Kral
Dünde söyledim futbolcular kendi kendine geliyor bize yoksa yönetim bir şey yapmıyorabi kim aldık diyor evanderi - ben hala çok kafam karışık haldeyim. taraftar kendi kendine mi gelin güven oldu bir anda? (Danimarkaya gidiyor vs vs Mid. 10 dan 8e indi GS 5 verdi gibi şeyleri geçerek söylüyorum)
Ne diyorsun reisDünyada yeryüzünde nerede görülmüş ya
Bu ne ya
İyice artık oyuncağa çevirdiler dalga mı geçiyorsunuz
Dalga mı geçiyorsunuz top atıyor adam
Böyle bir sey mi var
Kurallar cok açık
Çok açık kurallar
Topa başka cisim atıldı mı kırmızı karttır ceza alanı içindeyse penaltıdır
Bu kadar basit

sana ne lazım tatlımBunu kabul etmiyorum
inşallah evleri de böyle satmıyordurZamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;
- Metin Öztürk 1 milyon € verdi
- Erden Timur 1 milyon € verdi
- Dursun Özbek 1 milyon € verdi
- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.
(Ajans1905)
Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz
Ne diyorsun reis
Taa gecen Aralik'ta alacagimizi beyan etmistik vermek zorundaydik diye biliyorum. Hatta sanki uA aciklama falan yapmisti Fener'e kaptirmayin haa diye. Euro degil dolar olmasi lazim son olarakZamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;
- Metin Öztürk 1 milyon € verdi
- Erden Timur 1 milyon € verdi
- Dursun Özbek 1 milyon € verdi
- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.
(Ajans1905)
Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz
Aynısını söylüyorum Cicaldau ile ne alakası var diyorlar. Lafı anlamak istedikleri gibi anlıyor bazıları. Bide dalgaya almaya çalışmaları yok mu anlatamamCicaldau Romanyada son 2 sene 28 gol atmış, adam bize gelince şut çekrmez oldu. Evanderde denmarkta gol atıyor 17tane atmış ama bizde atabilirmi bilmem. açıkçası Evanderin de benzer bir kaderi paylalacağından endişeliyim
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Romanya,Danimarka gibi ligleri bizim ligle karşılaştırsalar sorun çözülecek.Malum şarkı lütfensana ne lazım tatlım
Çago
@Cagataycyp
Galatasaray Schalke 04 ile yüksek oranda anlaştı, ancak Amine Harit Galatasaray forması giymeye pek de sıcak değil. Maaş talebi 3 milyon euro'nun üzerinde.
Dün forumda övülen duyumcu