Evander geliyor mu artık gazeteciler de hemen baskin yayin yapmaz sanki
Yok yok reis süper oyuncu kurtarıcımız. Dehset oynuyor bazılarına göre.Evander'i hic izlemedim ama simdiye kadar Avrupa'dan talibi cikmamis olmasi ve videolardaki goruntusu hosuma gitmedi
250 ye kiraya verdik , hiç para toplamasalardi daha iyi
Malum şarkı lütfen
Ben 40 senedir Galatasaraylıyım
Daha bir sezon hatırlamıyorum ki
Transferler vaktinde bitmiş
Belki 2011-2012 ve 2012-2013 olabilir
Hep aynı terane
Mesele almak zorunda olmamız değil. Bankadan falan çekmemişler direkt kendileri vermişler. Ben birine 1 milyon versem 250 bine hayatta bırakmam.Taa gecen Aralik'ta alacagimizi beyan etmistik vermek zorundaydik diye biliyorum. Hatta sanki uA aciklama falan yapmisti Fener'e kaptirmayin haa diye. Euro degil dolar olmasi lazim son olarak
Biri yazmisti Twitter'da Brezilya'dan cikan 4-5 oyuncunun nitelikleri bunyesinde birlesmis falan diye. Egleniyorlar bizimle gecen seneden doymadilar galiba bu tarz transferlereYok yok reis süper oyuncu kurtarıcımız. Dehset oynuyor bazılarına göre.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolphun daniskası seneye kazanılacak muallakta bi 2 milyon euro kar için 4 m cash para bağlayacaklar haa hem de tursilin şahsi parası olacak buZamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;
- Metin Öztürk 1 milyon € verdi
- Erden Timur 1 milyon € verdi
- Dursun Özbek 1 milyon € verdi
- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.
(Ajans1905)
Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz
Baska alici bulamiyorlarsa demek. Ne diyim ki yani bence kalip kullanmamamizdan daha iyi olduMesele almak zorunda olmanız değil. Bankadan falan çekmemişler direkt kendileri vermişler. Ben birine 1 milyon versem 250 bine hayatta bırakmam.
Bu forumda dikkat ettiğim harit adı çıkıyor evander övülüyor, evander olunca hakimi mi ne o övülüyor. Yani kimse bir şeyi beğenmiyor ilginç
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim ilk 3 seçenekten daha iyisini almış.
ne gülüyon la
Bende zor hatırlıyorum ama son senelerdir bu iş fazlalaştı forvetsiz orta sahasız lige başlamalar arttı iyi kötü yapıyorduk iyice saçmalamaya başlandı. Hep uğraşılıyor en son olmadı bitti deniliyor. Sadece Falcao çok uğraşıldı bitti oda büyük hüsran oldu.Ben 40 senedir Galatasaraylıyım
Daha bir sezon hatırlamıyorum ki
Transferler vaktinde bitmiş
Belki 2011-2012 ve 2012-2013 olabilir
Hep aynı terane
Bu aylarda maldivler ne guzel gider be
Adasim yanlis zamanda sakatlanmis o vakitBildiğim kadarıyla nisan civarı en iyi zamanlar
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum