GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 277

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
277/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout siteleri oyuncular için böyle derleme klipler yerine tek bir maçtaki ofansif/defansif tüm aksiyonlarını gösteren videolar hazırlamaya ağırlık verseler keşke ama olumlu olumsuz tüm işleri olacak. Adamını kaçırmış, pres yapmış veya yapmamış, top kaybından sonra nasıl davranmış, vs... Gerçi onu profesyonellerle paylaşıyorlardır, bedava niye yayınlasınlar da, en azından numunelik 1-2 maçını bulabilsek oyuncuların iyi olurdu...

Grşlitscş=taylan

Kaçtı diye üzülmeyin
images - 2022-07-22T202902.734.webp

evander silva hakkında bir de ben yazayım. bu yıl eylül ayında zaman geçirmek için izlediğim avrupa maçında dikkatimi çekmişti ve ilgili maçta takımında sol bekleri ile birlikte en göze çarpan oyuncuydu. tek maçla ne kadar değerlendirilir bilmiyorum ama evander için; sorumluluk almaktan kaçmayan ,topla ilişkisi klasik brezilyalı olan ve teknik bir oyuncu diyebilirim. takıma katılırsa özellikle sol içten alıp zone 14 bölgesine taşıyarak şutlarını veya yunus'u görerek tehdit yaratma opsiyonlarını çokça izleriz. fiziğini ve maç içinde bazı tercihlerini beğenmesem de mental olarak sorunlu olan bir oyuncu olarak gözlemlemedim.

tam anlamıyla portekiz-hollanda takımlarının alıp deneyeceği oyuncu olarak düşünüyorum ama sanırım çok genç sayılmaması veya daha farklı bir takımda kendini ispat etmesi gerektiğini düşündükleri için bu külfete girmiyorlar. son olarak da şunu ekleyeyim klasik bir 10 numara olduğunu düşünmüyorum. üç 8 numaranın oynandığı bir sistemde serbest roldeki oyuncu veya arkalarında 6 numarayla iki 8 paylaşan bir oyuncu olur. kariyerinde oynamış olsa bile net 10 olarak ne yapar izlemek isterim.

5-6 milyona brezilya pasaportlu ve 24 yaşında olan bir topçudan zarar edeceğimiz düşünmüyorum.🇧🇷

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri