GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 278

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
278/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evander silva hakkında bir de ben yazayım. bu yıl eylül ayında zaman geçirmek için izlediğim avrupa maçında dikkatimi çekmişti ve ilgili maçta takımında sol bekleri ile birlikte en göze çarpan oyuncuydu. tek maçla ne kadar değerlendirilir bilmiyorum ama evander için; sorumluluk almaktan kaçmayan ,topla ilişkisi klasik brezilyalı olan ve teknik bir oyuncu diyebilirim. takıma katılırsa özellikle sol içten alıp zone 14 bölgesine kayarak şutlarını veya yunus'u görerek tehdit yaratma opsiyonlarını çokça izleriz. fiziğini ve maç içinde bazı tercihlerini beğenmesem de mental olarak sorunlu olan bir oyuncu olarak gözlemlemedim.

tam anlamıyla portekiz-hollanda takımlarının alıp deneyeceği oyuncu olarak düşünüyorum ama sanırım çok genç sayılmaması veya daha farklı bir takımda kendini ispat etmesi gerektiğini düşündükleri için bu külfiyete girmiyorlar. son olarak da şunu ekleyeyim klasik bir 10 numara olduğunu düşünmüyorum. üç 8 numaranın oynandığı bir sistemde serbest roldeki oyuncu veya arkalarında 6 numarayla iki 8 paylaşan bir oyuncu olur. kariyerinde oynamış olsa bile net 10 olarak ne yapar izlemek isterim.

5-6 milyona brezilya pasaportlu ve 24 yaşında olan bir topçudan zarar edeceğimiz düşünmüyorum.🇧🇷
Ama takımı şu an ihtiyacı olan bir profil değil yazdığın kelimelerin hiç birisinde kaliteli ve tempolu olduğunu belirtmemişsin mesela bizim orta sahada en büyük eksiğimiz bu.

Bu adamda hiçbir şeyden tam yok her şeyden biraz var. Elimizde bu profilde bir düzine oyuncu var.

Artık üç tane yarım adamla oynamaktansa üç tane belirgin özelliği çok kaliteli birbirini tamamlayan adamlarla oynamamız gerektiğini anlamak lazım.

doğru mu yalan mı bilmem..bir tane youtube kanalında şino drogba gibi heyecan yaratacak bir 10 numarayla ilgileniyormuşusz. ismini vermiyor ip uçları veriyor. oynadığı takımda 22 numara giyiyormuş, kulubü 17 milyonistemiş biz 7 teklif etmişiz. ufalujiyle konuşup bizim takım hakında bilgi almış.
Kulübü 17 istemiş biz 7 vermisiz. Bu iş olur

FYQ37CIXEAAnncE
Lady gaga'yı Penisi var diye mi kaleye koydun reyiz. Sağlam zıplar diye mi düşündün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri