Cicaldau için de Morutan için de baskı olmadı geçen sene.
Cicaldau açıklanana kadar kimsenin haberi dahi yoktu
Üstat evli degil miydinneyse,abi burda.şimdi olmaz
Cicaldau için de Morutan için de baskı olmadı geçen sene.
Cicaldau açıklanana kadar kimsenin haberi dahi yoktu
Bari fotoğraf atta olaydan haberdar olalım. Magazini detaylı ver. Çünkü 2 sini de tanımıyorum.neyse,abi burda.şimdi olmaz
Vallahi ben 2 hafta önce öğrendim sergi. Moralin bozulmasın diye söylemedim. Çok sevdiğini biliyorum. Oyuncu olarak bende severim.ulan ismail hacıoğlu aslıhan gürbüz ilen sevgiliymiş.daha ne kadar darbe yiyecegiz bu hayattan![]()
Seferovic videosunda Okan hocanın oyun dizilişini nasıl yapacağından bahsetmiş. Evander’i alırsa sol içte 8 numara olarak kullanacağından bahsetmiş.
23'ümde evlenip ne yapayım?aslıhan gürbüz ismail hacıoglu ilen 3 haftadır sevgiliymiş.ona bozuldumÜstat evli degil miydin
12 yasinda mi foruma üye oldun üstat23'ümde evlenip ne yapayım?aslıhan gürbüz ismail hacıoglu ilen 3 haftadır sevgiliymiş.ona bozuldum
Yoldalar.yok mu başka akman daha. 3 oldu, 8 tane daha bulursak tarihin gördüğü takım kimyası en yüksek takım olacak
kadın 4 senedir kafa dinliyodu ,en son bi dalgıcla beraberdi abi.iyi olmuş,o da sevilmeye layık.ama ismail deli biraz .en fazla 1 sene sürerVallahi ben 2 hafta önce öğrendim sergi. Moralin bozulmasın diye söylemedim. Çok sevdiğini biliyorum. Oyuncu olarak bende severim.
23'ümde evlenip ne yapayım?aslıhan gürbüz ismail hacıoglu ilen 3 haftadır sevgiliymiş.ona bozuldum