Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
niye abi harit daha iiEvander yerine harit alırlarsa ağır söverim.Harit ortada bi pok yapamaz o anlayışla
niye abi harit daha iiEvander yerine harit alırlarsa ağır söverim.Harit ortada bi pok yapamaz o anlayışla
kendi yorumunu haber diye yutturmaya çalışıyorEvander kendi açıkladı kısa sürede döneceğini bari yalan söylemesin bilmiyorsa.
Utanmaz herif.
Kim ne derse desin Joao Pedro kalitesinde bir tane bile transfer yapamadık.
Kanat reis be Harit, adam schalke de ilk piyasaya çıktığında az biraz ortada oynadı baktılar çok bencil her topu ayağına istiyor. Dediler hadi canım sen kanada geç orda takıl, ki çizgide daha etkili oldu ters ayaklaniye abi harit daha ii
Enes ünaldan bir halt olmazenes ünal breda da 32 maçta 18 gol 4 asist yapmış hep 11 deydi .Ali akman 2.yarı ful yedektı inanmıyorsan bakarsın.
Sevgili Adminim gelmiyor işte son zamanlarda, algı falan bilmem. Irfan Muric Gedson Pedro istedik alamadık. Ötesi var mı?Ne alaka? Süreç uzuyorsa gelmiyor diyorsun ben de bir çırpıda 10 tane gelen örnek saydım.
Her transfer dönemi her takım aldığından çok alamadığı adamla görüşüyor; bu da normal bir durum.
Dünya üzerinde bu transfer sezonunu bizden daha kötü yasayan tek kulüp bu Hull Citydir. Tr çöp karması yaptı Macun Kaplıcalı.
bide genk performansina bakenes ünal breda da 32 maçta 18 gol 4 asist yapmış hep 11 deydi .Ali akman 2.yarı ful yedektı inanmıyorsan bakarsın.
öylesi daha ii deil mi?? tüm sezon aktürkoğluna mı güweneceğizKanat reis yahu Harit, adam schalke de ilk piyasaya çıktığında az biraz ortada oynadı baktılar çok bencil her topu ayağına istiyor. Dediler hadi canım sen kanada geç orda takıl, ki çizgide daha etkili oldu ters ayakla
Sanmıyorum.Acun bizim yonetimden daha ii anliyor futboldan