Emrah Duvar
Taçsız Kral
Celtic i devirmiş bi topcu için bu cümlelerin beni üzdüniye abi harit daha ii
Celtic i devirmiş bi topcu için bu cümlelerin beni üzdüniye abi harit daha ii
+dübüroliveira ve seferovic o kalitede değil mi
Tmm kanat için düşünülüyorsa süper oköylesi daha ii deil mi?? tüm sezon aktürkoğluna mı güweneceğiz
O iş sergiodaevander 91% ile penaltı kullanıyormuş , harit 60% ile
geçen sene bir sürü penaltı kaçırmıştık
aslında bende enes ünal begenmem.Ama ali akmanı izleyince enes edison cavani gibi geliyor..ben bursalıyım enes batuhan kör ali akman hepsini canlı izledim defalarca.trabzonun alıgı taha altıkardeş harıc hiç birinden bir şey olmaz.bursada vefa temel vardı o sakatlanmasaydı buyuk yıldız olurdu giresuna gitti o çok buyuk yıldız olacak.Burda sallayanlar saece ısmını soyısmını biliyor birde transfertmarkttan istatistık paylaşıyor.Enes ünaldan bir halt olmaz
muhteşem olurdu. sponsor falan bi şekilde halledilebilseyditekrar awrupaya dönme şeysiyle yıllık 5 6ya ikna edebilsek çok isterdim though
| Erkan'a UEFA'dan ödül |
Seferovic ve sergio dururken Bunlar mi atacakevander 91% ile penaltı kullanıyormuş , harit 60% ile
geçen sene bir sürü penaltı kaçırmıştık
İrfan uzamadıSevgili Adminim gelmiyor işte son zamanlarda, algı falan bilmem. Irfan Muric Gedson Pedro istedik alamadık. Ötesi var mı?
enes ünal breda da 32 maçta 18 gol 4 asist yapmış hep 11 deydi .Ali akman 2.yarı ful yedektı inanmıyorsan bakarsın.
chelsea maçlarını sırf oscar için kaçırmazdım tbhmuhteşem olurdu. sponsor falan bi şekilde halledilebilseydi
yazık etti kendine. neden çine gittiğini hala anlamıyorumchelsea maçlarını sırf oscar için kaçırmazdım tbh