GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 285

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
285/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes ünaldan bir halt olmaz
aslında bende enes ünal begenmem.Ama ali akmanı izleyince enes edison cavani gibi geliyor..ben bursalıyım enes batuhan kör ali akman hepsini canlı izledim defalarca.trabzonun alıgı taha altıkardeş harıc hiç birinden bir şey olmaz.bursada vefa temel vardı o sakatlanmasaydı buyuk yıldız olurdu giresuna gitti o çok buyuk yıldız olacak.Burda sallayanlar saece ısmını soyısmını biliyor birde transfertmarkttan istatistık paylaşıyor.

Wakayemenin 1.5 milyona oynayacagini sanmiyorum. 1.5 okey dese trabzondan cikmazdi.
Muhtemelen vergiden kacarak bi 2 milyon da oradan çarpacaklar.
Umarım ingiltere futbol fed. bu vergi kacirmanin pesine duser.

Erkan'a UEFA'dan ödül
1658513452449.webp

Galatasaray'ın ve 17 yaşaltı milli takımı oyuncusu Erkan Ferin, G.Kıbrıs'ta düzenlenen UEFA Gençler Konferansı'nda UEFA Fair-Play Ödülü'nü aldı. Erkan, Dünya şampiyonasında elleri üşüyen rakip oyuncuya eldivenlerini vererek övgü almıştı.

erkan ferinin abisi erdal işte,meanjer olmus o da

Gururumuz Erkan Ferin

Galatasaray PAF Takımı oyuncusu ve 17 Yaşaltı Milli Takımı’nın kaptanı Erkan Ferin, Kıbrıs’da düzenlenen UEFA Gençler Konferans’ında 17 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası Fair Play Ödülü’nü teslim aldı.

İtalya’da düzenlenen UEFA 17 Yaşaltı Şampiyonası’nda finalde Hollanda’yı 2-0 mağlup eden Milli Takımımız’ın kaptanı olan genç yeteneğimiz, Peru’da düzenlenen FIFA 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası’nda tüm maçlarda forma giymiş, Milli Takımımız, unutulmaz yarı final mücadelesinde Brezilya’ya kaybetmiş ve şampiyonayı 4. sırada tamamlamıştı.

UEFA Gençler ve Amatör Futbol Komitesi Başkanı Jim Boyce’dan Fair Play ödülünü alan Erkan Ferin, “Avrupa Şampiyonası öncesinde tüm takım arkadaşlarımla Fair Play kuralları içinde mücadele edersek başarılı olacağımızı konuştuk ve sonunda da şampiyon olduk. Fair Play ruhu ile elde ettiğimiz bu şampiyonluk bize gurur veriyor. Bu ödülü takım arkadaşlarım, teknik kadromuz ve ülkem adına kabul ediyorum” dedi..

Sevgili Adminim gelmiyor işte son zamanlarda, algı falan bilmem. Irfan Muric Gedson Pedro istedik alamadık. Ötesi var mı?
İrfan uzamadı
Muriç uzamadı
İkisi de 7 gün içinde bize gelmediler, sebebi belli.

Gedson ve Pedro'da parayı verseydin alırdın, süreç uzamasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Süreç uzadı evet ama tercih yapıldı orada.

enes ünal breda da 32 maçta 18 gol 4 asist yapmış hep 11 deydi .Ali akman 2.yarı ful yedektı inanmıyorsan bakarsın.

Bahsettiğin istatistik Twente dönemi. Nac Breda'da yarım sezon oynadı, istatiskleri orada da iyi denebilir ama o maçlar 2. ligde, aynı sezonun ilk yarısında Genk'te kiralık ve yedek kalmış, 1 golü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri