Ali Burak Uz
10 Numara!
Kulup Akman ailesine damızlık boğa muamelesi yapıyor yeminle.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Adam 1 ay sakatlığa da kısa süre diyebilir, kısadan kastına göre çok yanlış da olmaz, o yüzden onun açıklamasına pek güven olmaz. Transfermarkt hala 31 ağustos diyor. Onlar da yanlış olabilirl tabi ama çok da kafadan atmamışlardır herhalde, belki o kadar uzamasa da ağustos ortasını bulur muhtemelen...
en azından 30'undan sonra gitseydi cebini doldurmak için. ama 20 milyonluk maaşın adamın aklını alması da gayet normal tabideli para aldı, reddetmesi zor o tür meblaları
hull city acun firardaya döndü resmen.hep bizim ülkeden futbolcu kacırıyolar
Ne alaka Sergio olivera seferoviç ikiside pedrosan fersah fersah üstünKim ne derse desin Joao Pedro kalitesinde bir tane bile transfer yapamadık.
Hahahhaa ben mi sen mi?. Her haberde full negatif basiyon musap. Her 10 oyuncudan en az 5ine cöp cekiyonSiz hayatinizda bir seyi de begeniyormusunuz?
Bu 4 luyle anca okey oynanir o da yarıda kalirGelişmeler birikti baskın yayın istiyorum
Mod:hakan
Konuşmacılar:sergen,yiğit,yasin paçavra
1.5 aya "some days" or "small" injury diyorsa zaten almayalım.
Elayis'in sağ açık Ali Akman'ın forvet olduğunu biri sallamaya söylesin. Elayis 5 gol 1 assist, Akman 6 gol atmışya sen ali akmanı onereceğıne ali akmanı yedek bırakan turk futbolcu elayıs tavşanı alsana niye ali akmanı alıyorsun.o takımın yıldızı Türk elayis diye bir çocuk.soy ismi akman diye alacaklar işte.enes ne alaka..enesin u19 u21 mıllı takımlarında attıgı gol sayısına bak sonra ali akmanın bak sonra konusalım..
Yoo kime cöp cektim? Bir evander‘e, bir de Carvaljo pek istemedigimi söyledimHahahhaa ben mi sen mi?. Her haberde full negatif basiyon musap. Her 10 oyuncudan en az 5ine cöp cekiyon
evander 91% ile penaltı kullanıyormuş , harit 60% ile
geçen sene bir sürü penaltı kaçırmıştık
Muriç ve İrfan'ı yanlış hatırlıyorsun.Muric 7 gün değil 2 ay sürdü neredeyse. Ayrıca Irfan olayı Terim ortaya attıktan sonra Taylan ve Oğulcan falan 1 ay sürdü. Sonuçta süreç uzadı gelmediler. Gedson yarım sezon sürdü. Fener falan neyse BJK'ye oyuncu kaptıriyoruz. Gizlice sürdür. Imzayi at sonra istediğin gibi yönlendirme yap. Demek istediğim budur. Eskiden beri değişmez. 1 aydır Pedro dedik yine gitti Fener aldı.