GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 288

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
288/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriç ve İrfan'ı yanlış hatırlıyorsun.

İrfanla iki kez görüştük önce yönetim bir süre sponsorluk aradı.

Muriç de asla 2 ay falan sürmedi. Erdoğan'ın kardeşinin muadil olduğu transferden örnek vermeyelim.

Gedson konusunda da Kasımda anlaştık biz, FT gidince çark ettiler bütçe düşürmeye çalıştılar yani yönetim tercihiydi. Kiralık + opsiyonda anlaşmıştıl.

Irfan icin 5,5m euro bonservis icin anlasmistik, sonra koc devreye girip 11m euro arti turuc+tolgayi verdi

FYSleAdWYAI8yFz

Elayis'in sağ açık Ali Akman'ın forvet olduğunu biri sallamaya söylesin. Elayis 5 gol 1 assist, Akman 6 gol atmış
sen gustavoyu gecen sene wonderkıd ilan eden arkadaşsın senı tanıdım.senle ben futbol konuşmam..eelayıs bak bakayım hangı mevkilerde oynayanbılıyor.Ali akman kaç maç oynamış elayıs tavşan kaç maç oynamıs.holalnda u21 takımında elayis 4 maçta 3 gol atıyor bizim ali akman 10 maçta sıfır..sonra sen bilmiş bilmiş mesaj atıyorsun.

Teknik olarak cok iyi oyuncu. Schalkenin düstügü sezondaki assist sayisini *2-3 yap. Öyle sacma forvetlerle oynadilar ki, bizimkiler yanlarindq Ronaldo kalir. Ama dedigim gibi 2-3 özel madde eklenmeli
Kötü oyuncu demiyorumda ayağından topu zamanında çıkarmıyor. O beni sınır ediyor. Yoksa yetenekli HERIF. Belhanda gibi yeteneksiz değil.

Ali Akman'ın çok faydalı bir oyuncu aynı zamanda yerli rotasyonu için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bence kesinlikle denenmeli, şans verilmeli. Süper Lig'de iyi bir kurgunun içinde verim alabiliriz.

sen gustavoyu gecen sene wonderkıd ilan eden arkadaşsın senı tanıdım.senle ben futbol konuşmam..eelayıs bak bakayım hangı mevkilerde oynayanbılıyor.Ali akman kaç maç oynamış elayıs tavşan kaç maç oynamıs..
avel avel konuşuyorsun. Sen 100b avro ya wonderkid olmaz demiştin ben de 100b e de olur daha aşağıya da olur demiştim. Elayis süzme sağ açık ve son maçlarda ikisi de sahada yer aldı. Bakmıyorsun bile işkembeden konuşuyorsun. 26 akman 30 elayis ligde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri