Kasımpaşa maçında Muslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Patrick-Sergio-Emre-Hamza-Yunus-Seferovic-Kerem 11'i olur mu acaba? Sanırım Hamza yerine Cica ile de başlanabilir 
avel avel konuşmayı senden öğrendim senı unutmadım gustavoo.Ali akman sen ıyı dıyorsan artık hıç kuşkum kalmadı çok kötü zaten kötu de.bak sende burdasın bende burdayım Ali Akmanı alalım 5 gol atsın bu sıteye bır daha gırmem atamazsa sen girmezsin gustavoo..avel avel konuşuyorsun. Sen 100b avro ya wonderkid olmaz demiştin ben de 100b e de olur daha aşağıya da olur demiştim. Elayis süzme sağ açık ve son maçlarda ikisi de sahada yer aldı. Bakmıyorsun bile işkembeden konuşuyorsun.
Efe bu sene a takımda oynamaz. Bu arada olayda torpil falan da yok. Çocukların hepsi başarılı...Dedeleri Akman da oldu olacak td olsun takimda. Aile kampımı burası ? Düştüğümüz durumlara bak
Nerlerdeydin sen Gürkan, hoşgeldin.Fener ve Bjk gibi iki varoş camiaya karşı sadece onların verdiği yüksek paraları vermeyi tercih etmediğimiz için oyuncu kaptırıyoruz. Bir-iki topçuda da siyasi baskılar yaşandı.
BJK Gedson'un bonservisinin yarısını 6-7 milyon gibi bir fiyata aldı mesela. 12-13 milyonu verseydin en başından sonuna kadar her aşamada alabilirdin. Benfica hiç indirim de yapmadı.
Carvalho portekiz mtda da artik 6 da degil 8 de oynuyor mesela, arkasini toplayan Danilo oluyordu genellikle. Videoyu kim diyor? Bizim sisteme pek uyarmi soru isareti.Ee her olumsuz haberde hemen negatif yapiyon iste. Gecmis olsun, su icin diye.
Grilis olmadi diye dunyan basina yikilmis gibi davraniyon. Baska oyuncumu yok. Carvalhoyu begenmiyon. Acaba trde öyle 6nr varmi?. Bi videosu cikti diye istenmez oldu. Getirdik de begenmeniz kaldi
Bu iyiydiali koç ayhan akmanı kısırlaşmaya çalışıyormuş

Mantıklı3 tane brighton muhabirini takipteyim.çıt yok henuz
Bunlar hepsi Ayhan Akmanın çocukları değil dimi? Kuzeni felandır herhalde.
Oh bea yırttık bundan da
Renkdaş 5 gol ne biraz daha fazla soylesene. Atar bu ligde o golüavel avel konuşmayı senden öğrendim senı unutmadım gustavoo.Ali akman sen ıyı dıyorsan artık hıç kuşkum kalmadı çok kötü zaten kötu de.bak sende burdasın bende burdayım Ali Akmanı alalım 5 gol atsın bu sıteye bır daha gırmem atamazsa sen girmezsin gustavoo..
Niye uymaz? Grilis nasil uyuyor?Carvalho portekiz mtda da artik 6 da degil 8 de oynuyor mesela, arkasini toplayan Danilo oluyordu genellikle. Videoyu kim diyor? Bizim sisteme pek uyarmi soru isareti.