Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Beyler uygun bir satın alma opsiyonuyla Ali Akman ı kiralarsak gelecek icin çok iyi bir iş başarmış oluruz . Ali Akman çok büyük bir golcü olacak , ve iddia ediyorum Umut Bozok’tan şu anda bile çok daha iyi golcü
Aynısını Pereira için söylüyorum ben de. Adam Hagi, Alex karışımı dehşet bi herif. Bana kalsa Marcao'nun parasını direk ona basardım.
Taffereli devreye sokalimAynısını Pereira için söylüyorum ben de. Adam Hagi, Alex karışımı dehşet bi herif. Bana kalsa Marcao'nun parasını direk ona basardım.
Okan hoca kendi ağzıyla, Gomis 3. alternatif olarak takımda kalacak dedi.
Şimdi bu bilgi ve Ali Akman söylentisi ışığında,
Forvet rotasyonu, Sefer-Ali-Gomis olacaksa, bence riskli.
Sefer-Yabanci-Gomis-Ali olacaksa ki bence olmaz, çok saçma.
Yani işin sonucunda, anlamlandiramadiğim bir hamle olur bence.
Emre mor isteyip Akmana burun kiviranlara uygun bir tarife uygulayacagini umuyor ve sessizce vinliyorumAkman'ın competetive 3 sezonu var, Eren'i severim ama Niğde var sadece. Rekabetçi bir sezon yaşamalı Eren.
Akman'dan kanat olmaz ama o fikre katılmıyorum ben. 10 no olur da böyle CF gibi.
Herifçioğlu bir gelse adam Lincoln'ün oyuna küsmeyeni.matheus pereira değil mi? mükemmel olurdu
kupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.Kupa maçları var orda atarsa neyapacan renkttaş.
senin girmen pek umrumda değil. Çocuk gibi iddiaya mı gireceğiz? Sen en son yazdığımı bile okumadan gelmişsin.gustavoyu boş ver sen kime iyi diyorsan vallahi hepsi kötü çıkıyor.geçmiş mesajlarını kontrol et göreceksin.yıllardır bu siteye uyeyım Ali akman Galatasarayda 5 gol atsın yemın ederım bu sıteye bir daha girmiycem.atamazsa sen ?
Herifçioğlu bir gelse adam Lincoln'ün oyuna küsmeyeni.
Akman stylaEfe
Hamza
Ali
Orta saha üçlüsüne hazır olalım
İnşallah ilk maçında 5 gol atip geriye kalan hiçbir maçta gol atamaz da, sen de bir nevi haklı çıkıp, ama siteye giremeyeceğin için kudurursun :dgustavoyu boş ver sen kime iyi diyorsan vallahi hepsi kötü çıkıyor.geçmiş mesajlarını kontrol et göreceksin.yıllardır bu siteye uyeyım Ali akman Galatasarayda 5 gol atsın yemın ederım bu sıteye bir daha girmiycem.atamazsa sen ?
Frankurt ile Nec in çok umrunda ya akp belediye başkanıkupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.
gustavo iddia basit .iddiaya girmenın yaşı mı var?kupa hariç ligde ali akman 5 gol atsın senden ozur dılycem ayrıca..senin girmen pek umrumda değil. Çocuk gibi iddiaya mı gireceğiz? Sen en son yazdığımı bile okumadan gelmişsin.
Seferovic ve sergio dururken Bunlar mi atacak
O iş sergioda
Botafogo alacak galiba onu çok istiyorlar