GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 292

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
292/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler uygun bir satın alma opsiyonuyla Ali Akman ı kiralarsak gelecek icin çok iyi bir iş başarmış oluruz . Ali Akman çok büyük bir golcü olacak , ve iddia ediyorum Umut Bozok’tan şu anda bile çok daha iyi golcü

Okan hoca kendi ağzıyla, Gomis 3. alternatif olarak takımda kalacak dedi.

Şimdi bu bilgi ve Ali Akman söylentisi ışığında,

Forvet rotasyonu, Sefer-Ali-Gomis olacaksa, bence riskli.

Sefer-Yabanci-Gomis-Ali olacaksa ki bence olmaz, çok saçma.

Yani işin sonucunda, anlamlandiramadiğim bir hamle olur bence.

Ali Akman daha öyle geniş çapta yedek olur ya. Ekstra olur yani. Yabancı bir forvet daha istiyorlar bence ondan bağımsız. Neden saçma dedin anlamadım. Ha çok kariyerli-pahalı biri olmaz muhtemelen ama atıyorum o gineli miydi neydi (videodaki bayrak) gibi birini alabilirler, kiralık vs...

Kupa maçları var orda atarsa neyapacan renkttaş.
kupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.

gustavoyu boş ver sen kime iyi diyorsan vallahi hepsi kötü çıkıyor.geçmiş mesajlarını kontrol et göreceksin.yıllardır bu siteye uyeyım Ali akman Galatasarayda 5 gol atsın yemın ederım bu sıteye bir daha girmiycem.atamazsa sen ?
senin girmen pek umrumda değil. Çocuk gibi iddiaya mı gireceğiz? Sen en son yazdığımı bile okumadan gelmişsin.

gustavoyu boş ver sen kime iyi diyorsan vallahi hepsi kötü çıkıyor.geçmiş mesajlarını kontrol et göreceksin.yıllardır bu siteye uyeyım Ali akman Galatasarayda 5 gol atsın yemın ederım bu sıteye bir daha girmiycem.atamazsa sen ?
İnşallah ilk maçında 5 gol atip geriye kalan hiçbir maçta gol atamaz da, sen de bir nevi haklı çıkıp, ama siteye giremeyeceğin için kudurursun :d

Acilen kulüp tüzüğüne “bu kulübe Arap oyuncu giremez” diye madde koyulmalıdır.

En iyisi bile kapıdan sokulmamalı boşa analiz fln yapılmasın Arab’ın analizi olmaz iş ahlakı olmayanların performansı analizi olsa nolur

kupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.
Frankurt ile Nec in çok umrunda ya akp belediye başkanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri