GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 294

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
294/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben eğer sol forvet (ama gizli 2. forvet) gibi de oynatılma planı varsa, ek olarak 4-4-2 oynarken de yerli kontenjanından dolayı (değişmezse tabi) şans bulacağını düşünüyorum, ayrıca kupada falan tabi. Evet biraz risk ama Seferovic sakatlanırsa falan özellikle bir anda kıymete binebilir. Ha, ben onun yerinde olsam TR'ye kiralanmak zaten istemem ama işte amcası mamcası olunca o algısı değişmiş olabilir.
Bir de biz GS'i biliyorsak, muhtemelen opsiyonsuz kiralayacaktir kendisini:(

Ali Akman iddialarından sonra Eren Aydın'a niye şans verilmiyor diye bir tepki var galiba ama 2 oyuncunun birbirleriyle gram alakaları yok ki ya. Kağıt üstünde ikisi de forvet ama profiller bambaşka. Eren yine kiralanır bir yerlere

İsim duyurulması vs yanlış Terim hele saçmalamıştı o mevzuda onlara lafım yok ama süreç uzayabilir bence.

Mesela Beşiktaş geçen sene Ghezzal'a teklifini yaptı bekledi adam bizle görüştü arada, bu sene Weghorst'a teklif yaptı, bekledi Almanlarla görüşsün diye. Tekliflerini değiştirmediler transfer olmayadabilirdi ama teklifi yükseltmeme duruşu bence önemli.

Sonra oyuncak oluyoruz.
Oyuncuya oyuncak olmuyoruz tamam ama son dakika yine menajer kucağına atlıyoruz. Yine Gustavo gibi bir saçma sapan transfer yapacağız.

Bursasporlu taraftarlar ali den neden nefret ediyor?
biz nasıl bartug elmas mustafa kapıya kızıyorsak onlarda kızıyor.sakatlanacak diye top oynamadı gizli saklı ön sözleşmeler imzaladı.Ayhan akman menajerlik yaptı çok bela oldular bursasporun başına.Bursa medyasını biraz araştır ayhandan nefret ederler.Ayhan da inegöllüdür ayrıca.Ben ayhanı da çok begenmem hiç Galatasaray efsanesı olarak da gormem.Hamza büyük yetenek ona hiç lafım yok Ayhandan iyi ali akmandan ççok çok iyi futbolcu..Hamza biraz kendini göstersin ayhan kendi eliyle avrupaya götürmezse bir şey bilmiyorumm..sözleşme uzatmalıyız kısaca..

Marsilya'da 11 topçusu değil. 33 maç oynayınca hepsi ilk 11 olmuyor. 15'inde falan anca ilk 11. Onların da çoğunda oyundan alınmış 60dk falan oynamış. Harit'i kötülemek için söylemiyorum ama bir şey yazarken az kontrol ederek yazın.
ne olursa olsun danimarka dışına çıkamış topöuyu fransa lig ikincisinde oynayan topçuya tercih etmekte saçma sapan bir tercihtir

Haaland Annesi + Ayhan Akman = ♥️
marvel-avengers-thanos

______________Seferovic______________
___Harit________Evander______Yunus__

kagit üzerinde heyecanlandirici degil mi
4231 kurulumu bu yanilmiyorsam ? < sergio geride dusunuluyorsa >
kanimca kagit uzerinde kalmali. diger turlu fazla esnek ve yumusak kalir. *sergio'yu bu baglamda sanirim daha geride dusunuyorsun sevgili kemal ?

<= > kanimca yanilgi olur.
*mou donemi *roma da *zorunlu olarak *geride oynatildigi esittir. bizde de boyle oynatilmali veya yararlanilmali bakisi getiriyorsa zihinlere,, kanimca hata olur.

en azindan dm/dcm'in bir tik onunde olmali. 8 ,8.5 minvalinde.

geçen sene ali akman gibi bursasporlu batuhan körün de ismi geçti inşallah almayız dedim,çünkü canlı çok izledim devre arası trabzona gittiler trabzonda kadroya giremedi 5 dakika oynatmadılar.klüp bulması söylenmış bu sene.gecen sene bu aynı gustavolar yıne burda batuhan körü alalım diyorlardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri