Scarpa gol atmış beyler
sabah akşam yazıyorlar da bu adam 10 numara diye gösterilse de sürekli sağ içe kayıyor yani bu gelirse yunus'u kullanamayız hiç mantıklı bir iş değil. Yunus şu an "beni parlatıp sattın" formunda.
Scarpa gol atmış beyler
Hiç Bu yönden düsünmemistim
Ve sonunda Malum esprinin bir anlami oldu
Tam bir fanatik çıktı bu herif de he. Severiz tribüne oynayan oyunculari
Bir de oyununa bak sen:
Espri ne ykurekVe sonunda Malum esprinin bir anlami oldu
ne olursa olsun danimarka dışına çıkamış topöuyu fransa lig ikincisinde oynayan topçuya tercih etmekte saçma sapan bir tercihtir
Tuzak soruEspri ne ykurek
GscimbomMobile
Kendimizi Yavaş yavaş bu kadroya hazırlamalıyızmuslera
dub nelsson abdül pva
berkan oli
yunus cica kerem
sefer
harbi ağır ruh hastasıymışsın. Batuhan kim bilmiyorum bile. Zor değil mi böyle hayatında herkese iftira atıp yaşamak?geçen sene ali akman gibi bursasporlu batuhan körün de ismi geçti inşallah almayız dedim,çünkü canlı çok izledim devre arası trabzona gittiler trabzonda kadroya giremedi 5 dakika oynatmadılar.klüp bulması söylenmış bu sene.gecen sene bu aynı gustavolar yıne burda batuhan körü alalım diyorlardı..
mesajımı iyi okursan gustavolar yazmışım yani sana benzeyen yorumcular demek istedim..seni kastetsem gustavo derdim direk..harbi ağır ruh hastasıymışsın. Batuhan kim bilmiyorum bile. Zor değil mi böyle hayatında herkese iftira atıp yaşamak?
Ben bartuğ a da Mustafa kapıya da kızmıyorum da yetenekli oyuncu olduğu ve para beklentisi olduğu için beleşe gitmesine kızıyorlar değil mi? Mesela emre b nin beleşe inter e gitmesine kızdığımız gibi. Demek ki tüm bursaspor taraftarı ali nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyormuş. O yüzden çocuğu pokhlamanın manası yok.biz nasıl bartug elmas mustafa kapıya kızıyorsak onlarda kızıyor.sakatlanacak diye top oynamadı gizli saklı ön sözleşmeler imzaladı.Ayhan akman menajerlik yaptı çok bela oldular bursasporun başına.Bursa medyasını biraz araştır ayhandan nefret ederler.Ayhan da inegöllüdür ayrıca.Ben ayhanı da çok begenmem hiç Galatasaray efsanesı olarak da gormem.Hamza büyük yetenek ona hiç lafım yok Ayhandan iyi ali akmandan ççok çok iyi futbolcu..Hamza biraz kendini göstersin ayhan kendi eliyle avrupaya götürmezse bir şey bilmiyorumm..sözleşme uzatmalıyız kısaca..
çok sallıyorsun Okan desteksiz sallamasen ismini gustavo mu sanıyorsun..bak ne yamzışım gustavolar
Isteyip veya istememe kisminda degilim ama 34 maca sure olarak bakarsak 18maca tekabul ediyor oynadigi sureharit beğenilmiyor ama adam geçen sene fransa liginin psg den sonraki belkide en prestijli takımı marsilyada 34 maça çıkmış bu adam söylenildiği gibi disiplinsiz olsa bu mümkün olmaz ayrıca danimarka ligi ilk 11 topçusu mu yoksa fransa ligi 2. si marisyanın ilk 11 topçusu mu ?
Isteyip veya istememe kisminda degilim ama 34 maca sure olarak bakarsak 18maca tekabul ediyor oynadigi sure
katil gibi bakıyor herif. ben ikna oldum iyi futbolcu olduğunaEkli dosyayı görüntüle 169558
Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.