Sergio kaleciyi bile sokar rdassergio da iyiymiş 90% ile atıyormuş o da, penaltının ortalama gol beklentisi 80% falandı
Sergio kaleciyi bile sokar rdassergio da iyiymiş 90% ile atıyormuş o da, penaltının ortalama gol beklentisi 80% falandı
Yabanci forvet alıp da, Ali 4. opsiyon olacaksa, istediği süreleri alamayacağı için, bence hem Ali açısından saçma olur, hem de bizim açımızdan bir nevi anlamsız olur gibi düşündüm.Ali Akman daha öyle geniş çapta yedek olur ya. Ekstra olur yani. Yabancı bir forvet daha istiyorlar bence ondan bağımsız. Neden saçma dedin anlamadım. Ha çok kariyerli-pahalı biri olmaz muhtemelen ama atıyorum o gineli miydi neydi (videodaki bayrak) gibi birini alabilirler, kiralık vs...
frankurt ve nec hemen şutladı işte..enes ünal da eski bursasporlu futbolcu mesut ünalın oğludur.çok karakterlidir enes ünal herkes sever.alt yapının her yaş grubunda enes ünal gol rekoları kırmıştır.enesle de kıyaslamayın diye yazıyorum.Frankurt ile Nec in çok umrunda ya akp belediye başkanı
yok okumuyorsun sen. git sana ne yazdığımı oku sonra yazgustavo iddia basit .iddiaya girmenın yaşı mı var?kupa hariç ligde ali akman 5 gol atsın senden ozur dılycem ayrıca..
Sen bursasporlu musun?kupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.
Sen geldin transferler durdu yineTransfer yapin
Gomis: çekilin bakim kenaraSeferovic ve sergio dururken Bunlar mi atacak
Bursada oturan Galatasaraylıyım..haginin ivo gançeve 35 metreden attıgı golu canlı izledimm..Sen bursasporlu musun?
Oehh ulan adamın sıfatı direkt 12 gol 15 asist :/Ekli dosyayı görüntüle 169558
Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.
bence yazmayı keselim gustavo.GS zararına olacak ama inşallah Ali akmanı alırız ve sana bu mesajlarını hatırlatırım.yok okumuyorsun sen. git sana ne yazdığımı oku sonra yaz
frankurt şutlamadı kiralık gönderdi bizim yunusa vs yaptığımız gibifrankurt ve nec hemen şutladı işte..enes ünal da eski bursasporlu futbolcu mesut ünalın oğludur.çok karakterlidir enes ünal herkes sever.alt yapının her yaş grubunda enes ünal gol rekoları kırmıştır.enesle de kıyaslamayın diye yazıyorum.
„Gomis…Geliyooooor.. top taca çikti“Gomis: çekilin bakim kenara
Bursasporlu taraftarlar ali den neden nefret ediyor?Bursada oturan Galatasaraylıyım..haginin ivo gançeve 35 metreden attıgı golu canlı izledimm..
Böyle bir seksi erkek yok dunyadaEkli dosyayı görüntüle 169558
Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.
Yabanci forvet alıp da, Ali 4. opsiyon olacaksa, istediği süreleri alamayacağı için, bence hem Ali açısından saçma olur, hem de bizim açımızdan bir nevi anlamsız olur gibi düşündüm.
Fiyat var mı ortada renkdash?
iyi yazdığım bir yazımı bul hatırlat:red:bence yazmayı keselim gustavo.GS zararına olacak ama inşallah Ali akmanı alırız ve sana bu mesajlarını hatırlatırım.