GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 293

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
293/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Akman daha öyle geniş çapta yedek olur ya. Ekstra olur yani. Yabancı bir forvet daha istiyorlar bence ondan bağımsız. Neden saçma dedin anlamadım. Ha çok kariyerli-pahalı biri olmaz muhtemelen ama atıyorum o gineli miydi neydi (videodaki bayrak) gibi birini alabilirler, kiralık vs...
Yabanci forvet alıp da, Ali 4. opsiyon olacaksa, istediği süreleri alamayacağı için, bence hem Ali açısından saçma olur, hem de bizim açımızdan bir nevi anlamsız olur gibi düşündüm.

IMG_20220722_214940.jpg

Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.

kupayı saymam renktaş.ben lig için konuşuyorum.kupada çıkar 3 lig takımı 3 gol atar ona bir şey diyemem.ali akman torpillidir tanımadan etmeden sallıyor bu gustavo.Ayhan akmandan torpilli değil dedesi eski akp bursa belediye başkanı hikmet şahindir silahlı saldırıda öldürüldü.amcası ayhan akman dedesi akp nın ileri gelenlerinden sonuç ali akman..Ama az kaldı yakında silinip gidecek.
Sen bursasporlu musun?

frankurt ve nec hemen şutladı işte..enes ünal da eski bursasporlu futbolcu mesut ünalın oğludur.çok karakterlidir enes ünal herkes sever.alt yapının her yaş grubunda enes ünal gol rekoları kırmıştır.enesle de kıyaslamayın diye yazıyorum.
frankurt şutlamadı kiralık gönderdi bizim yunusa vs yaptığımız gibi
Nec şutlamadı kirası bitti, geri geldi adana gibi.
Bazlama hesabıyla anlatayım mı istersen?

Yabanci forvet alıp da, Ali 4. opsiyon olacaksa, istediği süreleri alamayacağı için, bence hem Ali açısından saçma olur, hem de bizim açımızdan bir nevi anlamsız olur gibi düşündüm.

Ben eğer sol forvet (ama gizli 2. forvet) gibi de oynatılma planı varsa, ek olarak 4-4-2 oynarken de yerli kontenjanından dolayı (değişmezse tabi) şans bulacağını düşünüyorum, ayrıca kupada falan tabi. Evet biraz risk ama Seferovic sakatlanırsa falan özellikle bir anda kıymete binebilir. Ha, ben onun yerinde olsam TR'ye kiralanmak zaten istemem ama işte amcası mamcası olunca o algısı değişmiş olabilir.

Fiyat var mı ortada renkdash?

fiyat bilgisi göremedim resmi kaynaklarda ama bazı hesaplar Al Hilal'in 23m istediğini yazmışlar, Lyon ve Crystal Palace'ın sahiplerinden John Textor, aynı zamanda Botafogo'nun da sahibiymiş sanırım. Botafogo'ya alır 1-2 sene sonra tekrar PL'de görürüz Matheus Pereira'yı. Bunlarla transfer yarışına girebilmenin mümkünatı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri