atamaz renktaş ilk 11 e bile giremez rahat ol.Renkdaş 5 gol ne biraz daha fazla soylesene. Atar bu ligde o golü
atamaz renktaş ilk 11 e bile giremez rahat ol.Renkdaş 5 gol ne biraz daha fazla soylesene. Atar bu ligde o golü
Yaşlandık olabilir. En nihayetinde asıl mevzu alamamak değil davulla zurnayla transfer harekatı yürütmektir. Buda işte isteyip alamıyorsunuz diyip itin köpeğin maskarası yapıyor.Muriç ve İrfan'ı yanlış hatırlıyorsun.
İrfanla iki kez görüştük önce yönetim bir süre sponsorluk aradı.
Muriç de asla 2 ay falan sürmedi. Erdoğan'ın kardeşinin muadil olduğu transferden örnek vermeyelim.
Gedson konusunda da Kasımda anlaştık biz, FT gidince çark ettiler bütçe düşürmeye çalıştılar yani yönetim tercihiydi. Kiralık + opsiyonda anlaşmıştıl.
Ali akmani kanat rotasyonunda düşünüyor olabilirOkan hoca kendi ağzıyla, Gomis 3. alternatif olarak takımda kalacak dedi.
Şimdi bu bilgi ve Ali Akman söylentisi ışığında,
Forvet rotasyonu, Sefer-Ali-Gomis olacaksa, bence riskli.
Sefer-Yabanci-Gomis-Ali olacaksa ki bence olmaz, çok saçma.
Yani işin sonucunda, anlamlandiramadiğim bir hamle olur bence.
harit beğenilmiyor ama adam geçen sene fransa liginin psg den sonraki belkide en prestijli takımı marsilyada 34 maça çıkmış bu adam söylenildiği gibi disiplinsiz olsa bu mümkün olmaz ayrıca danimarka ligi ilk 11 topçusu mu yoksa fransa ligi 2. si marisyanın ilk 11 topçusu mu ?
EvetDiğerleri ? Oğlanı mı
iyi kötü demiyorum. sen sallıyorsun diyorum. Akman ikinci yarı oynamadı diyorsun, yedekten girdi diyorsun, ben sana ikinci yarıyı atıyorumavel avel konuşmayı senden öğrendim senı unutmadım gustavoo.Ali akman sen ıyı dıyorsan artık hıç kuşkum kalmadı çok kötü zaten kötu de.bak sende burdasın bende burdayım Ali Akmanı alalım 5 gol atsın bu sıteye bır daha gırmem atamazsa sen girmezsin gustavoo..
Kasımpaşa maçında Muslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim-Patrick-Sergio-Emre-Hamza-Yunus-Seferovic-Kerem 11'i olur mu acaba? Sanırım Hamza yerine Cica ile de başlanabilir![]()
Giderken gözumuzun önundeki wonderkidi kacirdik. Birazda yatirimlik transferler yapalim denir. Rotasyona yatirim amacli aliyoruz. Bu oynayacagina eren aydin oynansin deniyor.Ali Akman gayet iyi topçu, Bursa'nın o takımında iyi işler yaptı. Seviye geçişi de fena olmadı en azından oynadı geçen sene
Kötü diyen 5 dk bile izlememiştir, boş yapıyordur.
İsim duyurulması vs yanlış Terim hele saçmalamıştı o mevzuda onlara lafım yok ama süreç uzayabilir bence.Yaşlandık olabilir. En nihayetinde asıl mevzu alamamak değil davulla zurnayla transfer harekatı yürütmektir. Buda işte isteyip alamıyorsunuz diyip itin köpeğin maskarası yapıyor.
Buldu yagli kapiyi. Yagla babam yaglaaaKim bu evanderin tr de yetki verdiğimiz menajerimi iyi prim kasmaya başladı da o açıdan soruyorum.
Kupa maçları var orda atarsa neyapacan renkttaş.atamaz renktaş ilk 11 e bile giremez rahat ol.
Akman'ın competetive 3 sezonu var, Eren'i severim ama Niğde var sadece. Rekabetçi bir sezon yaşamalı Eren.Giderken gözumuzun önundeki wonderkidi kacirdik. Birazda yatirimlik transferler yapalim denir. Rotasyona yatirim amacli aliyoruz. Bu oynayacagina eren aydin oynansin deniyor.
Eren de oynasin da, okan hoca pek sure vermedi kampta. 1 sene daha kiralik oynasin da görelim
Ali akmani kanat rotasyonunda düşünüyor olabilir
gustavoyu boş ver sen kime iyi diyorsan vallahi hepsi kötü çıkıyor.geçmiş mesajlarını kontrol et göreceksin.yıllardır bu siteye uyeyım Ali akman Galatasarayda 5 gol atsın yemın ederım bu sıteye bir daha girmiycem.atamazsa sen ?iyi kötü demiyorum. sen sallıyorsun diyorum. Akman ikinci yarı oynamadı diyorsun, yedekten girdi diyorsun, ben sana ikinci yarıyı atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 169556
yerine Elayis oynadı diyorsun(bu arada Elayis yabancı sayılıyor, hollandayı seçti) ben Elayis sağ açık oynamış bütün maçlarını diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 169557
Şimdi git ufak futbol bilgin ile gustavo diye ağla
Aynısını Pereira için söylüyorum ben de. Adam Hagi, Alex karışımı dehşet bi herif. Bana kalsa Marcao'nun parasını direk ona basardım.kaç para lan bi Plea, en doğru isim o sanki şuan