GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 295

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
295/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FYNmbXOXkAAt5mG
Ve sonunda Malum esprinin bir anlami oldu

ne olursa olsun danimarka dışına çıkamış topöuyu fransa lig ikincisinde oynayan topçuya tercih etmekte saçma sapan bir tercihtir

Ya Marsilya memnun olsaydı kendi alırdı zaten, Fransa ikincisinde kiralık rotasyon/yedek oyuncusu olmak ille de marifet değil yani. Böyle saçma sapan kriterleri tek argüman yapmak saçma. Nelsson'da danimarka liginden geldi atıyorum. Total olarak bakarsın, izlersin, araştırırsın ben Harit'i tercih ederim dersin saygı duyarım da. Yok biri Danimarka'dan geliyormuş da, biri Marsilya'da oynamış da... Bunlar manasız...

geçen sene ali akman gibi bursasporlu batuhan körün de ismi geçti inşallah almayız dedim,çünkü canlı çok izledim devre arası trabzona gittiler trabzonda kadroya giremedi 5 dakika oynatmadılar.klüp bulması söylenmış bu sene.gecen sene bu aynı gustavolar yıne burda batuhan körü alalım diyorlardı..
harbi ağır ruh hastasıymışsın. Batuhan kim bilmiyorum bile. Zor değil mi böyle hayatında herkese iftira atıp yaşamak?

biz nasıl bartug elmas mustafa kapıya kızıyorsak onlarda kızıyor.sakatlanacak diye top oynamadı gizli saklı ön sözleşmeler imzaladı.Ayhan akman menajerlik yaptı çok bela oldular bursasporun başına.Bursa medyasını biraz araştır ayhandan nefret ederler.Ayhan da inegöllüdür ayrıca.Ben ayhanı da çok begenmem hiç Galatasaray efsanesı olarak da gormem.Hamza büyük yetenek ona hiç lafım yok Ayhandan iyi ali akmandan ççok çok iyi futbolcu..Hamza biraz kendini göstersin ayhan kendi eliyle avrupaya götürmezse bir şey bilmiyorumm..sözleşme uzatmalıyız kısaca..
Ben bartuğ a da Mustafa kapıya da kızmıyorum da yetenekli oyuncu olduğu ve para beklentisi olduğu için beleşe gitmesine kızıyorlar değil mi? Mesela emre b nin beleşe inter e gitmesine kızdığımız gibi. Demek ki tüm bursaspor taraftarı ali nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyormuş. O yüzden çocuğu pokhlamanın manası yok.

Ha ben gelmesini istermiyim? Çok istemem. Ama gelirse de başarısız olsun istemem.

harit beğenilmiyor ama adam geçen sene fransa liginin psg den sonraki belkide en prestijli takımı marsilyada 34 maça çıkmış bu adam söylenildiği gibi disiplinsiz olsa bu mümkün olmaz ayrıca danimarka ligi ilk 11 topçusu mu yoksa fransa ligi 2. si marisyanın ilk 11 topçusu mu ?
Isteyip veya istememe kisminda degilim ama 34 maca sure olarak bakarsak 18maca tekabul ediyor oynadigi sure

Beyler şu Okan Gok müdür nedir söyleyin sussun

Geçen yıl Gustavı mevzusunu hatırlıyorum, Gustavo'yu izleyen kimse yoktu, bu da 100 bin euroya wonderkid olmaz dedi, karşısına çıkanlar da olur dedi mevzu bundan ibaret.

Bir de 10 m euro maaşlı Willian'ı öneriyordu herif Brezilya'ya gitti orada bile iş yapamadı ama bundan bahsetmez.

Yalanlara devam ederse şutlayacağımı da ekleyin. Ali Akman da akıllı çocukmuş Bursaspor denilen çukurda kalmadı, kalsa diğerleri gibi siyasete peşkeş çekilip birilerinin parasını kurtarma malzemesi olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri