GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 287

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
287/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 1 ay sakatlığa da kısa süre diyebilir, kısadan kastına göre çok yanlış da olmaz, o yüzden onun açıklamasına pek güven olmaz. Transfermarkt hala 31 ağustos diyor. Onlar da yanlış olabilirl tabi ama çok da kafadan atmamışlardır herhalde, belki o kadar uzamasa da ağustos ortasını bulur muhtemelen...

1.5 aya "some days" or "small" injury diyorsa zaten almayalım.

ali akman kanatları da yedekler.çok potansiyelli herif.2.forvet gibi de oynar.gelecekte ülkenin en önemli forveti olacak.eren aydında var,eren de hem kanatları hem forveti yedekler

Bitti sanirim. Dün haluklar ilk olarak verdi. Yav ondan sonra grillitiscj felan niye piyasada cikiyor. Eee her seyi anlatiyorsun

Fener ve Bjk gibi iki varoş camiaya karşı sadece onların verdiği yüksek paraları vermeyi tercih etmediğimiz için oyuncu kaptırıyoruz. Bir-iki topçuda da siyasi baskılar yaşandı.

BJK Gedson'un bonservisinin yarısını 6-7 milyon gibi bir fiyata aldı mesela. 12-13 milyonu verseydin en başından sonuna kadar her aşamada alabilirdin. Benfica hiç indirim de yapmadı.

ya sen ali akmanı onereceğıne ali akmanı yedek bırakan turk futbolcu elayıs tavşanı alsana niye ali akmanı alıyorsun.o takımın yıldızı Türk elayis diye bir çocuk.soy ismi akman diye alacaklar işte.enes ne alaka..enesin u19 u21 mıllı takımlarında attıgı gol sayısına bak sonra ali akmanın bak sonra konusalım..
Elayis'in sağ açık Ali Akman'ın forvet olduğunu biri sallamaya söylesin. Elayis 5 gol 1 assist, Akman 6 gol atmış

Hahahhaa ben mi sen mi?. Her haberde full negatif basiyon musap. Her 10 oyuncudan en az 5ine cöp cekiyon
Yoo kime cöp cektim? Bir evander‘e, bir de Carvaljo pek istemedigimi söyledim

Grillitsch icin bi yerini yirtan ben
Harit muazzam oyuncu ama kafadan sakat diyen ben vs vs.

Ben cikan oyunculara negatif degilim, agirdan almamiza negatifim kücük fark

Muric 7 gün değil 2 ay sürdü neredeyse. Ayrıca Irfan olayı Terim ortaya attıktan sonra Taylan ve Oğulcan falan 1 ay sürdü. Sonuçta süreç uzadı gelmediler. Gedson yarım sezon sürdü. Fener falan neyse BJK'ye oyuncu kaptıriyoruz. Gizlice sürdür. Imzayi at sonra istediğin gibi yönlendirme yap. Demek istediğim budur. Eskiden beri değişmez. 1 aydır Pedro dedik yine gitti Fener aldı.
Muriç ve İrfan'ı yanlış hatırlıyorsun.

İrfanla iki kez görüştük önce yönetim bir süre sponsorluk aradı.

Muriç de asla 2 ay falan sürmedi. Erdoğan'ın kardeşinin muadil olduğu transferden örnek vermeyelim.

Gedson konusunda da Kasımda anlaştık biz, FT gidince çark ettiler bütçe düşürmeye çalıştılar yani yönetim tercihiydi. Kiralık + opsiyonda anlaşmıştıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri