Cengiz Kahraman
10 Numara!
Ekli dosyayı görüntüle 169558
Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.
Twittterda Trend topiç falan yapmak lazım..yönetime duyurmak lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 169558
Allah'ı olan şunu alsın gelsin, 2 forma adak adadım.
tamam ozür dilerim seni incittiysem gustavo.iyi forumlar.Sözüm söz sen iddaya girmesen de Ali akman ligde 5 gol atsın ben bır daha bu siteye girmem.bilmiyon ki sallıyon
porto yapıyor bu sporu2 sene sonra 30m
Nothingam forreste transfer olmuştu hani bu@scarpa ozelinde bir kac gozlem mesajim mevcut, transfer donemi basladigi gunlerde *alinmasini onerdigim iki palme li oyuncu dan biri kendisi, digerini de zaten takip edenler hatirlar ismini.
scarpa alinirsa, nacizane tek bir bolgeye hapsetmem sahsen.
asiri versatile bir tipoloji, taktiksel kurgularda hocalarin elini rahatlatan bir oyun akli da cabasi...
dolayisiyla sagda olur sorun olmaz, fakat kisisel tercihim o donem dedigim gibi , sol ic, sol kanat, full kanat, forvet arkasi ,sag ic bolgelerinde faydalanilmali. deneysel bazda sezon oncesi kampta sahsen full sol gormek isterdim o derece genis acili bir stili mevcut tarafim adina.
Kolombiyalı ablalara iğne yapıyordur bu saatteMukru Merden
Aga madem kötü futbolcuydu koskoca şehir ne diye küfresiyorsunuz çocuğa. Alt lig topçusu kalktı gitti Avrupa ya transfer oldu. Tüm ülke basını bu çocuğu konuştu. Millet futbol cahili bir siz futbol ulemasısınız. Kötü futbolcu olsa kimsenin umrunda olmazdı gidişi. Her sene alt yapılarda kaç oyuncu ayrılıyor ve kimsenin haberi bile olmuyor bundan.ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..
Zamalek'e, Mohamed için ödenen 4 milyon €'nun ayrıntıları;
- Metin Öztürk 1 milyon € verdi
- Erden Timur 1 milyon € verdi
- Dursun Özbek 1 milyon € verdi
- Kalan 1 milyon € ise diğer yöneticiler arasında toplandı.
(Ajans1905)
Ulan bu kadar para verdiniz madem niye 250 bine herifi verdiniz
Ya bir bitmediniz haxxxx gedson
J.pedro
Şöyle bir orta saha izlememiz hiçte hayal değildi. X yerine kimi istiyorsanız koyun.
Kusura bakmayın ama belmas’ın ayrı, dursun’un ayrı Abv…
Geçen Aralık ayında opsiyonun kullanılıp-kullanılmayacağı belirlenmeliydi. Elmas yönetimi kullanma kararını Zamalek'e bildirdi. Yani bu yönetim bu parayı(4 milyon dolar) ödemek zorundaydı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesele almak zorunda olmanız değil. Bankadan falan çekmemişler direkt kendileri vermişler. Ben birine 1 milyon versem 250 bine hayatta bırakmam.