GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 297

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
297/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@scarpa ozelinde bir kac gozlem mesajim mevcut, transfer donemi basladigi gunlerde *alinmasini onerdigim iki palme li oyuncu dan biri kendisi, digerini de zaten takip edenler hatirlar ismini.

scarpa alinirsa, nacizane tek bir bolgeye hapsetmem sahsen.
asiri versatile bir tipoloji, taktiksel kurgularda hocalarin elini rahatlatan bir oyun akli da cabasi...
dolayisiyla sagda olur sorun olmaz, fakat kisisel tercihim o donem dedigim gibi , sol ic, sol kanat, full kanat, forvet arkasi ,sag ic bolgelerinde faydalanilmali. deneysel bazda sezon oncesi kampta sahsen full sol gormek isterdim o derece genis acili bir stili mevcut tarafim adina.

@scarpa ozelinde bir kac gozlem mesajim mevcut, transfer donemi basladigi gunlerde *alinmasini onerdigim iki palme li oyuncu dan biri kendisi, digerini de zaten takip edenler hatirlar ismini.

scarpa alinirsa, nacizane tek bir bolgeye hapsetmem sahsen.
asiri versatile bir tipoloji, taktiksel kurgularda hocalarin elini rahatlatan bir oyun akli da cabasi...
dolayisiyla sagda olur sorun olmaz, fakat kisisel tercihim o donem dedigim gibi , sol ic, sol kanat, full kanat, forvet arkasi ,sag ic bolgelerinde faydalanilmali. deneysel bazda sezon oncesi kampta sahsen full sol gormek isterdim o derece genis acili bir stili mevcut tarafim adina.
Nothingam forreste transfer olmuştu hani bu

ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..
Aga madem kötü futbolcuydu koskoca şehir ne diye küfresiyorsunuz çocuğa. Alt lig topçusu kalktı gitti Avrupa ya transfer oldu. Tüm ülke basını bu çocuğu konuştu. Millet futbol cahili bir siz futbol ulemasısınız. Kötü futbolcu olsa kimsenin umrunda olmazdı gidişi. Her sene alt yapılarda kaç oyuncu ayrılıyor ve kimsenin haberi bile olmuyor bundan.
Enes bursaya para kazdırdı diye iyi topçu ali alt ligden Almanya yaptı diye Kötü topçu.
Kusura bakma ama sen olaya bence çok duygusal bakıyorsun.

Geçen Aralık ayında opsiyonun kullanılıp-kullanılmayacağı belirlenmeliydi. Elmas yönetimi kullanma kararını Zamalek'e bildirdi. Yani bu yönetim bu parayı(4 milyon dolar) ödemek zorundaydı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

..
Mesele almak zorunda olmanız değil. Bankadan falan çekmemişler direkt kendileri vermişler. Ben birine 1 milyon versem 250 bine hayatta bırakmam.

Yine Ucuza Oyuncu Çözmüş :D
maisfcporto-fcporto.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri