Emrah Duvar
Taçsız Kral
topu kim geri kazanacak?Bas parayi sorloth ve taliscaya banko sampiyon olursun isterse orta sahada taylan berkan ikilisi oynasin
topu kim geri kazanacak?Bas parayi sorloth ve taliscaya banko sampiyon olursun isterse orta sahada taylan berkan ikilisi oynasin

Sergio Oliveira zaten takıma hemen uyum sağlayarak nasıl bir yıldız olduğunu göstermişti. Dubois ve Seferovicte o uyumu kısa sürede gösterecekrtir.

Başarı Böyle Geliyo Abi.Aldığı Oyuncular Da Ona Karşı Kendini İspatlamak İçin Çalışarak Oynuyo..yakalamissin denklemi sevgili murat.
aynen. hatta ulkesine gidip aileleri ile bayagi icli disli oluyor ikna ediyor, madrid de nasil bir yasamlari olacagi, hatta bir oyuncu vardi onun ailesine de is bulma sozu verilmisti. verdiler de. cok iyi is bitirme ve nokta atisi brezilya tandansli yetenekler buldular son donemde gelenler ozelinde,bu kisi dolayli.
Kesin değil Nottingham işi Aralık'ta gidebilir giderse onlarda Yunanistan bağlantılı Olye gönderecek zatenNothingam forreste transfer olmuştu hani bu
Öndeki futbolcularin iyitopu kim geri kazanacak?
Porto starini her sene baska bir takima kiralamisBiri Portonun diğeri Benficanın starıydı..
Şimdi aynı forma için mücadele edecekler. Sergio Oliveira & Haris SeferovicEkli dosyayı görüntüle 169569
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne konuşacaklar Galatasaray Adasinda etli mi tavuklu mu pilav günü yapsak diye istişare ediyorlardırNe konuşuyorlar acaba şirket toplantısı gibiyse yandık
O Pozdan Dolayı Gibi KnkBunu gördüm çok hoş. Sol bacak sağdan daha kalın dikkat ettin mi?
formaya odaklınmıştımBunu gördüm çok hoş. Sol bacak sağdan daha kalın dikkat ettin mi?
Sapık heriflerformaya odaklınmıştım