Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DURSUN Başkan tarihimizin en kötü 3 başkanından biriyidi ama transferlerin gecikmesi dışında şuan eleştirilecek bir şey bulamıyorum. Umarım MEHMET ÖZBEK gibi bir şahıs söz sahibi değildir transferde. İlaveten Cenk vs. Erden kavgası izleyecek vakit değil şuan.

Ön liberonun membası olan Fransa piyasasına girmememiz akıl alır gibi değil.

Bizim ligde geniş kadrolar yerine ilk 11'i ve yedek hücumcuları belli olan istikrarlı takımlar şampiyon oluyor. İki orta saha 11'e, yedeğe 1 forvet + morutan gönderilirse 2 kanat lazım. Şuan stoper mtoper alamayız

yonetimin 2 transfer daha yapip kapataca[i dusuncesindeyim ben 30 temmuzda yetkiyi alirlarsa bir anda transfer haberleri bicak gibi kesilir zaten o tarhie kadar iki oyuncu alacaklar buyuk ihtimalle.

Botafogo'nun sahibi John Textor: "Kaliteli oyuncular almaya calisacagiz. Olasiliklar farkli, ama su anki kulupleri bu oyunculari cok seviyor ve birakmak istemiyor. Zahani ve Cavani transferlerinden cok farkli bir durum. Matheus ve Ojeda'ya gelince, projemizin parcasi olmak istiyorlar, ama takimlari icin cok onemli oyuncular. Taraftarlar paraya kiyin diyor... Ama bizim pazarliga oturmamiz icin karsidaki kulubun de orta yolda bulusmayi istemesi lazim ve Matheus icin durum boyle degil."

Botafogo ayrica bir donem bize de yazilan on libero Danilo Barbosa'yla ilgileniyormus. Bir zamanlar dehset topcuydu

yonetimin 2 transfer daha yapip kapataca[i dusuncesindeyim ben 30 temmuzda yetkiyi alirlarsa bir anda transfer haberleri bicak gibi kesilir zaten o tarhie kadar iki oyuncu alacaklar buyuk ihtimalle.
O yetkiyi almak için pek transfere gerek yok Galatasaray Adasındaki işlerini tamamlıyorlar kulübü satsalar Ada kalsa üyeler gene onay verir

Parayı basıp ORIOL ROMEU'yu alalım
66100-1413355343.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt