Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.004
- 5.485
- 2.493
Bu adama kötü haber verince herkes sövüyor. İyi birşey yazınca like show. Aklı selime davet ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuellar gelsin ustat. çok iyi adam yerokan hoca ve bizimkiler sert tempolu bir 6 düşünmüyorlar sanırım. hiç ismi geçmedi öyle birinin. gueye sayılabilir belki. arambarriyi saymıyorum tek bir kaynaktan çıktığı için
6
arambarri
diawara
bazoer?
mendy
6/8
gueye
grillitsch
carvalho
pijanic?
midtsjø
hadziahmetovic
xeka
raskin?
Zaten cogu transfermarkt degerine bakip istiyor renktas. Profil olarak uyar mi, Oliveira ile dogru bir ikili olur mu falan bunlar hikaye.Biz söyledik. Millet büyülenmiş gibi davranıyor. Bazi maçlarda ilk 11 oynasada çoğunlukta sergionun yedeği olacak rolde bir oyuncu. Yedek için bu kadar maliyet çok.
Bize net bir 6, 10 , forvet ve kanat lazım. Elde de çok paramız olduğunu sanmıyorum. Herşeyi taksitle teklif ediyoruz. Sırf bu sebeple bile reddedildiğimiz olmuştur.
emre okan suatniye? İleride Hagi-Hakan-Arif ile oynadığımız zaman kim vardı sert ortasahada?
yaw bu çocuk neden ayağında neden takunya varmış gibi oynuyor. tuhaf bir tekniği var
Muhtemelen sakat ve sezon öncesi hazırlığı olabildiğince geciktiriyorgriliş denen herif iyi olmayabilir
sert miydi bunlar yoksa rakibi boğacak şekilde organize baskı mı yapıyorlardı?emre okan suat
17m tl yapıyor şuan. Bodrum'da yazlık parasını kimse babasının hayrina vermez.Verin açıktan 1 milyon daha. Cüzdan sallayanlar versin bir zahmet
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş Amiri hakkında bilgi verir misin bize? Almanya da yaşıyorsun galiba ve pek tanıyan yok Amiri'yi.Amiri > Evander
Cüzdan sallamak kolaydı, bu işler şova kalmıyor işte17m tl yapıyor şuan. Bodrum'da yazlık parasını kimse babasının hayrina vermez.
Organize baskı...sert miydi bunlar yoksa rakibi boğacak şekilde organize baskı mı yapıyorlardı?
Verdiği hiç bir bilgi doğru çıkmıyor . Gedson Galatasaray da dedi , yarım saat sonra Rize ye gittibu burhancan bizle iyi alay ediyo ha
Babası ikramiye peşinde işte.Bu griliç 3 4 kulübün kapısından dönüyorsa bu çok hayra alamet değil bence.