Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup bi de gelen son bilgi demiş.lan lale 1.5 gündür brighton muhabirlerini takip ediyorum.bir tane adam olumlu konusmadı.sen brightonla anlastı dedin utanmadan,hala bilgi geldi diyosun.sen kimsin lan

Fenevbaçe Gustavo'nun maaşını ödeyip salsa TR'de bizim işimizi süper görür diye düşünüyorum...

Yaş bilmemkaç olmuş, Grillitsch'in temposu hakkındaki şüphelerimiz bile bize 4 paragraf yazdırıyorken istemem ben. Alternatif 6 numara gelecekse de taktiksel esneklik yaratacak tekniği, vizyonu daha sınırlı ama tempolu biri gelsin, maliyeti uygunsa Lemina gibi işte...

Griliç kardeşimizin instagram, twitter sayfasına giderek,

"senle mi uğraşacağız hıyar"
"brighton kim Galatasaray kim önce bi farkına var"
"babandan izin almadan Playstation oynayabiliyor musun?"
"kıyafetlerini baban mı seçiyor?"
"gerizekalı kalk soğan doğra"

gibi cümleler kurup/sorular sorarak 2.5 milyonluk talebini 1.5'a tekrar indirebiliriz.

Cem Uzan başkanımız olsaydı. Bunu alır sonra da futbol hayatını bitirirdi. Kimlere kaldık. Şu vasıfsız 2 haftadır evet diyecek diye ağzına bakıyoruz. :sneaky: Takımımızın yıllar içerisinde dönüştüğü hali görmek üzücü.

İlla griliş olmak zorunda değil ,bizim mevkisinde kaliteli adam almamız şart olandır.kaliteli oyuncuda hem zordur hem sözleşmesi varsa bonservisi çok oluyor.bide doğru mu bilmiyorum boştaki oyuncuya verilen imza parası limitten mi düşmüyodu ya da vergisi mi olmuyordu meselesi var.doğruysa bu da etken olabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

atletico madrid ortasahası yıldız kaynıyo
villaeralde 6 nuamra dolu ve ucuz adamlar tercih etmişler
real socieidad ortasahası da dolu 30 milyonluk adam var bi de
valenciada dolu+demmeyi aldılar
celta vigo dolu
atletic bilbaoda 5 adam var
real betis kalabalık
sevilla dolu

yakup kıcından sallamış gene,diğer takımların zaten gücü yetmez girilitshe

Evet bu herif La Liga takımıyla da muhtemelen anlaşamaz ama bir de İspanya'daki görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasını bekleyecek vaktimiz yok. Girin araya anlaşın, İspanya'da dolandırmayın menajerini, babasını, amcasını, dadısını, kirvesini...

dd66badb13344a295a6dbb6fc59db4132045092.jpg

Antalya karşısına inşallah şu kadroyla çıkarız

internet sayesinde ispanyadan kim alabilir diye bi baktım şöyle takımlara,hepsinin kadro dolu ortasahada.yakup cınar gibi!bakın ben 40 yılımı verdim bu transfer işlerine.burda bi itibarsızlaştırma seziyorum.nelerin hangi gundem oldugunu,tekrar söylüyorum benim hiç bir gizli gündemim olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt