Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiev maçında fena gozukmemişti. flamengolulara guvenmiyorum artıkFlamengolular Arao transferindeki gibi bayram ediyor
kiev maçında fena gozukmemişti. flamengolulara guvenmiyorum artık
Banada fena gorunmedi.ama 1 senedir mac yapmayan,20 oyuncusu olup,çoğu genc olan,bitane yabanci oyuncusu bile olmayan takima karsi sende iyi oynarsin herhal yusuf.kiev lige yeni cikmis bayburtspor gibiydi.bence büyük aldanışkiev maçında fena gozukmemişti. flamengolulara guvenmiyorum artık
100 bin euroymuş![]()
herifi övmüyorum reis. flamengolular öyle bir anlatmıştı ki dedimilk maçında 15.dkda sahaya patır patır bırakacak profil çizmişlerdi. ortalama oynadı herif onu diyorum.Banada fena gorunmedi.ama 1 senedir mac yapmayan,20 oyuncusu olup,çoğu genc olan,bitane yabanci oyuncusu bile olmayan takima karsi sende iyi oynarsin herhal yusuf.kiev lige yeni cikmis bayburtspor gibiydi.bence büyük aldanış
Kiev top mu oynadı samikiev maçında fena gozukmemişti. flamengolulara guvenmiyorum artık
Biliyorum ama kiev cok kötü takimherifi övmüyorum reis. flamengolular öyle bir anlatmıştı ki dedimilk maçında 15.dkda sahaya patır patır bırakacak profil çizmişlerdi. ortalama oynadı herif onu diyorum.
fbyi silindir gibi geçer dediğinizde ben kievde iş yok diyordum. üstüme gelme boş yere dayıKiev top mu oynadı sami
Reis bu haber kovalama sayesinde öğrendiğin dil oldu mu
calcio/mercatoyu hayatım boyunca unutmam artkAz-çok hakim olduğum diller vardı zaten. Gelişmesine yardım etmiş olabilir.