Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego Rossi - 5m euro
Joao Pedro - 5m euro + 1.5m euro bonus
Lincoln - 3.5m euro
Arao - 3m euro
Emre Mor - 2m euro
Gustavo Henrique - 3m euro
Bruma - zorunlu satin alma opsiyonu 4m euro

Toplam: 25.5m euro

Iyi para harcadilar. Bakalim olasi basarisizlikta bazilari ayni bizi elestirdikleri gibi maliyet uzerinden elestirecekler mi yoksa uc maymunu mu oynayacaklar.

Kim lan bu grillitsch de nazini bukadar cekiyoruz? Tamam kötü oyuncu degil ama bulunmaz hint kumasimi bu herif? Görende 2 milyona gelip oyniyacak sanacak, herifin babasi bizden daha varlikli kac takim bezdirmis kimseyle anlasamamis, biz daha ne diye bunun pesinde kosuyoruz? Bunla imza atarsak büyük ihtimal yillik maasi bonuslari dahil 4 milyonu gecer.

Gidin baska oyuncu alin be kesa evander olayi da öyle ,kac gündür aliyoruz aldik bitti bitecek simdide sözde 100 bin fark kalmisda onun pazarligi yapiliyor. Gidin alabileceginiz oyuncularla ilgilenin alamiyacaginiz ile degil.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelince Max Ceyhun performansı verecek herif tipi de benziyor zaten.
Millet 16 milyon Euro piyasa değerine aldanıyor muhtemelen

"Sebt gununde transfer yapmak haramdir" - Erden Timur'un Hahami, muhtemelen

Diego Rossi - 5m euro
Joao Pedro - 5m euro + 1.5m euro bonus
Lincoln - 3.5m euro
Arao - 3m euro
Emre Mor - 2m euro
Gustavo Henrique - 3m euro
Bruma - zorunlu satin alma opsiyonu 4m euro

Toplam: 25.5m euro

Iyi para harcadilar. Bakalim olasi basarisizlikta bazilari ayni bizi elestirdikleri gibi maliyet uzerinden elestirecekler mi yoksa uc maymunu mu oynayacaklar.
Yersen satışları ile kafa kafaya...

Kim lan bu grillitsch de nazini bukadar cekiyoruz? Tamam kötü oyuncu degil ama bulunmaz hint kumasimi bu herif? Görende 2 milyona gelip oyniyacak sanacak, herifin babasi bizden daha varlikli kac takim bezdirmis kimseyle anlasamamis, biz daha ne diye bunun pesinde kosuyoruz? Bunla imza atarsak büyük ihtimal yillik maasi bonuslari dahil 4 milyonu gecer.

Gidin baska oyuncu alin be kesa evander olayi da öyle ,kac gündür aliyoruz aldik bitti bitecek simdide sözde 100 bin fark kalmisda onun pazarligi yapiliyor. Gidin alabileceginiz oyuncularla ilgilenin alamiyacaginiz ile degil.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her sene bir tane böyle tenneke ye takılıp kalırız..
Ha geldi ha gelecek derken ,
Sonra da sezon açıldı.Takımın oturması için 6 İla 8 hafta lazım söylemleri vesaire vesaire

Takım lige birbirini tanımadan giriyor bir de bunların birbirine alışmasını bekliyoruz

Ben bu kısır döngülerden çok sıkıldım

40 senedir aynı terane..

Hatta eminim ben doğmadan önce de aynıdır Galatasaray

grilişe babasına anasına danasına iş verin kapansın bu iş.. adama da yazık masalarda geziyor..

daha uzeri olmasi lazim. begendigim bir yetenektir. kulubu *cuzi bir paraya almisti 2018 yaz donemi - sayet ayni ibrahima dan bahsediyorsak.
Bence de daha pahali olmasi lazim. Ben izlemedim ama Strasbourg gecen sezon Ligue 1'in flas ekiplerindendi ve adam banko oynamis neredeyse. Lyon istiyormus zaten bize dusmez sanki

Ama dedigim gibi adami bize yazan kolpaci bir Twitter hesabi vardi Fransiz. O adam diyordu 6m bonservis beklentisi var kulubunun diye

Bu nampalys mendy çokmu kötü adam ya hiç izlemedim hep goygoy dönüyor adamla ilgili

Bu sene de orta sahasız lige başlarsak büyük yangın çıkar

Sefer
Kerem-cica-yunus
Sergio-taylan
Pva-abdul-nelsson-dubua
Muslera

Kadro müthiş. Bi 6 no alsak tamamdır fazlasına gerek yok​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt