Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leicester yeni Kante diye aldi diye dalga konusu oluyor ama o kadar kotu oyuncu degil. Gomis'in de akrabasiydi galiba. Ama bayadir duzenli oynamiyor iste o yuzden millet istemiyor dogal olarak. Kapali kutu yani biraz

Bir de ya o ya da Amartey bunlardan biri muzmin sakatti. Biraz da Etebo'dan hallice bi oyuncu olma ihtimali var
Amartey müzmin sakat dizleri pert onu biliyorum Belçika zamanlarında esiyordu ama

İlk maç Antalya deplasmanı dk 23

Taylan ceza sahamızın hemen dışında hafif sağ çarprazda bekten aldığı topu kaptırıyor ve top filelerimizde.

Görür gibiyim

el jugador por que negocisitas del Galatasaray

Yazan bir Haber yok mu

Spaceleri dinlemekten geberdik, birde profesör doktorlar cikmaya basladi. Arka planda arabesk filan. 😬

İlk maç Antalya deplasmanı dk 23

Taylan ceza sahamızın hemen dışında hafif sağ çarprazda bekten aldığı topu kaptırıyor ve top filelerimizde.

Görür gibiyim
Transfer olsun olmasın Taylan ve berkan ilk 11 de olmayacak bence. Cicu yu oynatır ama o ikisini oynatmaz. Cicu Sergio emre akbaba olur en kötü üçlü. Hiç transfer olmadığını varsayıyorum...

Transfer olsun olmasın Taylan ve berkan ilk 11 de olmayacak bence. Cicu yu oynatır ama o ikisini oynatmaz. Cicu Sergio emre akbaba olur en kötü üçlü. Hiç transfer olmadığını varsayıyorum...
Transfer olmazsa Berkan oynar net yedekte durmaz Taylan oynamaz

Keske Netflix ya da Amazon bi tane Hull City belgeseli cekse. Hatta Acun cekse daha bile komik olur. Rekor puanla duserler bu sezon. Zavalli Hull taraftari takim senelerdir dogru duzgun oyuncu almiyormus diye gelen herkese sevindiler ama takimin acik ara en iyi oyuncusunu satti Acun. Yakinda gotunu keserler

Giriliş’in babasını transfer edebildik mi? Adam kendisi karar veremiyor sanırım almayalım bu adamı.

Duyumlara daha bir 2-3saat var. Bu isler aksam harekeyleniyor
Duyumlar kamp dönemi oradaki personelden çıkıyordu sanırım. Kamp olmayınca yöneticiler sürekli teknik ve idari ekiple birlikte olmayınca duyum falan da alamıyorlar anladığım. 2. Avusturya kampına kadar fazla duyum gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt