Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maç Antalya deplasmanı dk 23

Taylan ceza sahamızın hemen dışında hafif sağ çarprazda bekten aldığı topu kaptırıyor ve top filelerimizde.

Görür gibiyim
Taylan topu kaptirmaz kaleciye ultra slow modta geri pas yapar. Muslera'nin one dogru kayip rakipten once mudahale etmeye calisrken 6 ay sakatlandigini ve kirmizi gorup atildigini gorur gibiyim

en çok şaşırdıgım konu gökyüzü etkilerini bile kullanamayan bir Galatasaray.2 senedir fos ya.ben böyle bişey görmedim.bjkde,fbde bile misli msili görüyosun.heleki bjk kısmet ve şans konusunda son 1.5 senedir inanılmazdı.kullandı herifler sonuna kadar

fbde herif en azından daha önce tanıdığı adamları alıyor biz daha dransfer yapacaz da takıma montajlıycaz da . bi de her istediğimiz adam farklı bekgrounttan . hoca da toy duruyor açıkçası . lord sonumuzu hayr etsin .
ya de mi?yani girlisth hakkında yeterince bilgi sahibi degiliz.belki girilitsh gelse ,yanına onana vs uyumlu olur ama ben okanı da anlmadım.harit,evander vs tuhaf herifler

Aksama akman'da işlem tamam haberleri duser gibi
Rodop bir yayınında ele verdi adamın tekini. Organizasyonu yapan eleman canlı yayına geldi. Transfer sordu bu da. O da bende transfer yok deyip köşe bucak kaçtı hemen. Bence aberler bu tip personelden sızıyor.

Olmayacak olmayacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt