Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m. denizli bundan bi kaç gün sonra bjnin başına geçmiş . işe bak . sonrada herifleri şamp yaptı ernstle yusufu alıp . ersti biz akıl etsek mevzular farklı olabilirdi hem skibbe hemde lincoln yenmezdi . :uhu:
Ernst ve boboyu baya begenirdim o donem. Ernst 45 yasinda pasaya gelip yine saglam top oynamisti. Buyuk topcuydu

keita, elano, kewell, misimovic, baros gibi oyuncularin arkasinda mustafa, ayhan, baris falan oynuyordu ve basarili olamamistik.

ligin en iyi stoperleri acik ara bizdeyken rekor sayida gol yedik gecen sene.

is orta sahada bitiyor
Selçuk Melo Sneijder hattı ondan mı Mehmet Topal Meireles Emre üçlüsüne şampiyonluk verdi

Bomboş algısal bir yorum yine.

Reisler işsizlikten midtjyllandın 2 maçını izledim. uefa maçlarıydı. artı PROFESYONEL biri değilim sadece izlenimlerim.
EVANDER 8 ve 10 oynuyor. midtjyllandın ciddi pozisyonlarının hemen hemen hepsinde var.
Kilit pasları çok tehlikeli. Duran toplarda etkili. uzun paslardan ziyade kısa paslarla çıkıyor ileriye. dikine oynuyor ama hamza gibi bir iki çalım atayım işine pek girmiyor. tabi şunu belirtmekte fayda var uefa maçlarıydı bunlar. . pas hataları yapabiliyor pasları genelde dikine hele hele ceza sahasında çok tehlikeli paslar verebiliyor. uzaktan şutları kötü değil etkili şutlar çıkarabiliyor. işin savunma tarafında pek yok. ikili mücadelelere pek girmiyor oyun içinde zaman zaman kayboluyor. oyun kurulumunda yok bu en azından benim izlediğim maçlarda öyle. artı top cambazı uçan kaçan topu aldın mı hızlanıp giden bir futbolcu değil eğer kafanızda böyle canlanıyorsa baya yanıla biliriz. benim izlediğim 2 maçı göz önüne aldığımda öyleydi. bana çok abartılıyor gibi geldi. bu topçuda birşeyler eksik reisler ne diye sorarsanız onu ben bilemem bizim takımda bundan daha iyisi var oda sergio bana sorarsanız. öyle 8-10 milyon vermek çok büyük risk gibi geldi. sergio ve evander orta sahası yapıyorsak eğer kesinlikle ve kesinlikle adam yiyen orta saha lazım çok koşan mücadele eden ciğersiz biri lazım.
bonus olarak evanderin takımdan iki futbolcuyu çok beğendim biri İSAKSEN sağ kanat biri ONYEKA önlibero bu onyeka o aradığımız adam olabilir mesala segio evander orta sahası kuracaksak. bu Midtyllan da benim gözüme ençok çarpan futbolcu kesinlikle isaksen 19-20 yaşlarında
bunlar benim naçizane izlenimlerim reisler. dediğim gibi profesyonel biri değilim.

m. denizli bundan bi kaç gün sonra bjnin başına geçmiş . işe bak . sonrada herifleri şamp yaptı ernstle yusufu alıp . ersti biz akıl etsek mevzular farklı olabilirdi hem skibbe hemde lincoln yenmezdi . :uhu:
Skibbe reise cok ayip edildi. Kale ve savunma busbutun sorundu ama Ernst yetmeyebilirdi. Kirli de bi sezondu Tabata falan

keita, elano, kewell, misimovic, baros gibi oyuncularin arkasinda mustafa, ayhan, baris falan oynuyordu ve basarili olamamistik.

ligin en iyi stoperleri acik ara bizdeyken rekor sayida gol yedik gecen sene.

is orta sahada bitiyor
09/10 baros sakatlanmasaydi rahat sampiyonduk bence. Nonds baya iyidi o sene keita ile. Jo alip kendisini yollamak facia cikti.

Yeni TFF hakemlerle ilgili ne yapacak çok merak ediyorum ellerinde çok fazla şaibeli hakemler var bu hakemleri ısrarla kullanirlarsa arkada yine birileri baskı yapıyor demektir servet tarzı birileri

------------------Seferovic----------
--------Ali Akman-------------------
Harit-----------Sergio---------Yunus
---------İbrahima Sissoko-----------
Pva--A.Kerim-----Nelsson---Dubois
--------------Muslera----------------

JJ taktiği iş yapar

Bir de herif gelmiş 2010 sezonunu örnek veriyor sen kundakta bebektin lan ben o sezonu statta izledim.

Şampiyonluğu verme sebebimiz üst üste Eskişehir TS ve Fener maçlarıydı, 5 puan fark koymuştuk, ilk iki maçı aptal defans hatalarından ki birini Emre Güngör vermişti. Fener maçında da Gio altı pastan atamayıp Selçuk aptalca bir gol atmıştı.

Orayı dönemeyince takım çöktü, Jo sakatlandı forvetsiz kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt