Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.004
- 5.485
- 2.493
İyi akşamlar beyler kim geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acuna yine döşemişler neyseki
Ernst ve boboyu baya begenirdim o donem. Ernst 45 yasinda pasaya gelip yine saglam top oynamisti. Buyuk topcuydum. denizli bundan bi kaç gün sonra bjnin başına geçmiş . işe bak . sonrada herifleri şamp yaptı ernstle yusufu alıp . ersti biz akıl etsek mevzular farklı olabilirdi hem skibbe hemde lincoln yenmezdi .![]()
Zevklerimiz ayniErnst ve boboyu baya begenirdim o donem. Ernst 45 yasinda pasaya gelip yine saglam top oynamisti. Buyuk topcuydu
Selçuk Melo Sneijder hattı ondan mı Mehmet Topal Meireles Emre üçlüsüne şampiyonluk verdikeita, elano, kewell, misimovic, baros gibi oyuncularin arkasinda mustafa, ayhan, baris falan oynuyordu ve basarili olamamistik.
ligin en iyi stoperleri acik ara bizdeyken rekor sayida gol yedik gecen sene.
is orta sahada bitiyor
Skibbe reise cok ayip edildi. Kale ve savunma busbutun sorundu ama Ernst yetmeyebilirdi. Kirli de bi sezondu Tabata falanm. denizli bundan bi kaç gün sonra bjnin başına geçmiş . işe bak . sonrada herifleri şamp yaptı ernstle yusufu alıp . ersti biz akıl etsek mevzular farklı olabilirdi hem skibbe hemde lincoln yenmezdi .![]()
09/10 baros sakatlanmasaydi rahat sampiyonduk bence. Nonds baya iyidi o sene keita ile. Jo alip kendisini yollamak facia cikti.keita, elano, kewell, misimovic, baros gibi oyuncularin arkasinda mustafa, ayhan, baris falan oynuyordu ve basarili olamamistik.
ligin en iyi stoperleri acik ara bizdeyken rekor sayida gol yedik gecen sene.
is orta sahada bitiyor
başlık ada nöbeti olmalı![]()

Acuna yine döşemişler neyseki