- 22 Ağustos 2010
- 34.000
- 39.542
- 3.193
Tjk'a gülüyorum sana ya da kendi kendime degil. Neden sinir yaptın yahu, geyik yapıp eğleniyoruz işte.kendi kendine niye gülüyorsun sıkıntın mı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tjk'a gülüyorum sana ya da kendi kendime degil. Neden sinir yaptın yahu, geyik yapıp eğleniyoruz işte.kendi kendine niye gülüyorsun sıkıntın mı var
bu adam hoşuma gitmedi değilDolberg kadroda yok![]()
maçı izlemeden yorum yapmak daha komik bjk nin kötülüğünün rakiple ilgisi yok tuhaf bi dizliş ve sistem ile szona giricekler bi de jetson davarı da var malum o yüzden keyfliyiz![]()
Play off oynamicakmi ts?
maçı 15 dk falan izledim ghezzal gayet güzel sağdan dribbling ve orta şov yapıyordu kapattım sonra ersin sıçmış dağılmışlar belki ne bileyim. Çekoslavakya sonuncusuna orta sahayı geçemiyoruz bunlarla kendinizi tatmin mi ediyorsunuz öyleyse devam
Ahbap niye gerginsin bu aralarmaçı 15 dk falan izledim ghezzal gayet güzel sağdan dribbling ve orta şov yapıyordu kapattım sonra ersin sıçmış dağılmışlar belki ne bileyim. Çekoslavakya sonuncusuna orta sahayı geçemiyoruz bunlarla kendinizi tatmin mi ediyorsunuz öyleyse devam
marcaoyu paspas yapan seferovic, abdule neler yapıyordur antrenmanda allah bilirEkli dosyayı görüntüle 169697
Ahbap niye gerginsin bu aralar
oynuyor sanırım haklısın. böyle oynarsa ihtimali yok zatenPlay off oynamicakmi ts?
maçı 15 dk falan izledim ghezzal gayet güzel sağdan dribbling ve orta şov yapıyordu kapattım sonra ersin sıçmış dağılmışlar belki ne bileyim. Çekoslavakya sonuncusuna orta sahayı geçemiyoruz bunlarla kendinizi tatmin mi ediyorsunuz öyleyse devam
Belli ki kalite ama Brentford kapabilirbu adam hoşuma gitmedi değil
3lü de fena wastes. Kötü olan Grillitsch e sulanaxaklae simdiGedson puahhahahahahhaaaha
5 -6 as oyuncusu yok wolverhamptonın sahada.savunmadaki sagbek,iki stoper ve kaleci yok mesela.gecen sene oynayan forvetleri de hwang de yoktu.jimenez sakatlanıp cıktı.adamlar premier ligdeki çoğu top tier takıma göbek çatlatan ekiple oynuyor ve yeniliyorlar diye makara mı yapıyorsunuz biraz komik bir hareket kanımca