Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçı izlemeden yorum yapmak daha komik bjk nin kötülüğünün rakiple ilgisi yok tuhaf bi dizliş ve sistem ile szona giricekler bi de jetson davarı da var malum o yüzden keyfliyiz 🎶

maçı 15 dk falan izledim ghezzal gayet güzel sağdan dribbling ve orta şov yapıyordu kapattım sonra ersin sıçmış dağılmışlar belki ne bileyim. Çekoslavakya sonuncusuna orta sahayı geçemiyoruz bunlarla kendinizi tatmin mi ediyorsunuz öyleyse devam

wolverhamptonın as kaleci ,2 as stoper,sağbek semedo yok.üstüne traore yok.bjk ilkyarı zaman zaman o acemi kaleci ve stoperlere,sagbeke çok iyi baskı yaptı ve saçmaladılar tabi acemi olduklarından.ama bjk ortasahası yok gibi bişey.ghezall iyi baslamıstı,o da yok.wolverhampton hiç kasmıyo ama 3 tane attılar.bilemiyorum yani...

öte yandan o geç white'ı hiç begenmedim.podence çok yetenekli ama çok top kaybı yaptı.wolverhampton normalde kısır bi takımmış üstelik

yedek solbeki sağbekte oynuyo wolverhamptonın.şimdi baktım

maçı 15 dk falan izledim ghezzal gayet güzel sağdan dribbling ve orta şov yapıyordu kapattım sonra ersin sıçmış dağılmışlar belki ne bileyim. Çekoslavakya sonuncusuna orta sahayı geçemiyoruz bunlarla kendinizi tatmin mi ediyorsunuz öyleyse devam

bizim maç da mı var onu izliyelim o zmn

marcaoyu paspas yapan seferovic, abdule neler yapıyordur antrenmanda allah bilir
20220723_210310.webp

Ahbap niye gerginsin bu aralar

Geçen sene 2. yarısından itibaren statlar niye dolmaya başladı ya? Ekonomik kriz falan maça gitmenin cazip olmasına mı yaradı acaba? Başka her şey pahalı bari maça gidelim falan?? Bilet fiyatları da artmıştır muhtemelen ama??

Çekoslovakya mı? :)

adamlar premier ligdeki çoğu top tier takıma göbek çatlatan ekiple oynuyor ve yeniliyorlar diye makara mı yapıyorsunuz biraz komik bir hareket kanımca
5 -6 as oyuncusu yok wolverhamptonın sahada.savunmadaki sagbek,iki stoper ve kaleci yok mesela.gecen sene oynayan forvetleri de hwang de yoktu.jimenez sakatlanıp cıktı.

ön tarafta genc bi rezilyalı ve championchipten gelen pdence falan oynuyo.

bize gelince bizim daha net 11i miz yok.olunca görürüz kim iyi

ayrıca bjk werder bremene ve mainza karşı da iyi değildi öyle.plzene karşı kötüydü yine,berabere kaldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt