Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolberg az çok bilinen futbolcu. Bilenler bir söylesin bakalım. Daha çok hedef santrafor gibi mi oynar, yoksa 2. santrafor veya yardımcı forvet gibi mi? Yoksa iki göreve de hemen hemen eşit derecede yatkın mıdır?

Tamam kardesm Bjk gayet iyi o yuzden 40 dakikada marizlediler aynen

5 -6 as oyuncusu yok wolverhamptonın sahada.savunmadaki sagbek,iki stoper ve kaleci yok mesela.gecen sene oynayan forvetleri de hwang de yoktu.jimenez sakatlanıp cıktı.

ön tarafta genc bi rezilyalı ve championchipten gelen pdence falan oynuyo.

bize gelince bizim daha net 11i miz yok.olunca görürüz kim iyi

sergencim daha geçen kendin diyordun bjk iyi kadro kurdu diye, 2 gün önce de halukla gökhana mı inanıyorsunuz dediğinin hemen ertesi günü olumlu konuştular diye kendilerini kaynak gösterir oldun falan, şuan senin hangi kimliğin ile konuştuğumu bilmediğimden net bir cevap veremeyeceğim kusura bakma

Bunların aldığı Sait sakatmış. Henüz daha maça çıkmamış. İyi kitlemişler sanırım.

Çekya olsun seni mi kıracağız bilge ağabeyimiz , şimdi sen bu düzeltmeyi yaptın ya biz harika futbol oynuyor olduk tebrikler

Sinirin geçsin diye takılıyorum aksine renktaşım. Katılıyorum bu arada Wolverhampton'a yeniliyorlar diye dalga geçecek bir durum yok. Ha Ersin vb hatalar olunca gülünür o ayrı. Bunun için de bizim çok iyi top oynamamız gerekmez. Çekoslovakya sonuncusuna karşı biz tam kadroya yakın mı oynadık onu çıkaramadım ama, bizim hazırlık maçları takımın gidişatı açısından çok ölçü değildi yani. Sergio 1 maç oynadı, onu da kazandık. Seferovic-Dubois hiç oynamadı.

İtalya orta sıra takımı lig şampiyonunu 3'lüyor, İngiltere orta sıra takımı küçük takımımızı ilk yarıdan 3'lüyor. Ligimizin geldiği seviye üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt