Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergencim daha geçen kendin diyordun bjk iyi kadro kurdu diye, 2 gün önce de halukla gökhana mı inanıyorsunuz dediğinin hemen ertesi günü olumlu konuştular diye kendilerini kaynak gösterir oldun falan, şuan senin hangi kimliğin ile konuştuğumu bilmediğimden net bir cevap veremeyeceğim kusura bakma
Ben ne dedim sen ne dedin?bjknin kadrosu kötü anlamini nasil cikardin soylediklerimden,onu hic anlamadim.maci izliyorum ve wolverhampton kimle cikmis sahaya onu söyledim.bjknin ilk 11i kaliteli ve lig icin gayet yeterli.soylediklerim bunu silmiyo kardesim.haluk ve gokhan dinc takdir edersinki bir sürü masal anlatip,arada bir iki kez dogruyu söyleyen herifler.kendilerinden haz etmiyorum ama sergio,dubois ve seferovici bilmeleri bende bi guven yaratmiski inanmisim.herkes inandi zaten o an.bunlardan nasil bi kimlik catismasi yarattin,onu da anlamadim.iyi forumlar

Neler neler kaciriyo wolverhampton öyle

yüce Rabbime şükürler olsun ki 10 yaşından beri gerek febenin gerekse bejekenin avrupadaki rakiplerini destekledim hazırlık maçlarıda dair.Ülke puanı umrumda değil inşallah gün yüzü görmezler 5 er 5 er yerler

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu süreç bizim UEFA şampiyonluğundan sonra rakiplerin çekememezliği ile başladı. O zamanlara kadar cidden nerdeyse tüm ülke gönülden Türk takımını tutardı Avrupa'daki maçlarda. Biz kupayı alıp prestiji koyunca, o başarıyı küçültmek için özellikle Fener olmak üzere olmadık şeyler söylediler. Sadece o kupayı değil CL başarılarımızı falan da unutturmaya, küçültmeye çalıştılar. O noktadan sonra yavaş yavaş o ruh bitti. Sosyal medya da işin tuzu biberi oldu, süreci hızlandırdı. Yani bu durumun altında da Fener başta rakiplerin ezikliği çıkıyor. Ben de 15 senedir falan desteklemiyorum.

wolves bunlara avrupa liginde 10 dk da 4 tane yerleştirmişti. hazırlık maçında özlem gideriyorlar anlaşılan.

İtalya orta sıra takımı lig şampiyonunu 3'lüyor, İngiltere orta sıra takımı küçük takımımızı ilk yarıdan 3'lüyor. Ligimizin geldiği seviye üzücü.
yıllardır şunu söyledim bizim ligin kalitesi şuanda romanya ile falan eşdeğerdir.O yüzden transferlerde yıldız gelse tabi süper olur ama ortalama bir topçu bile bu ligte fark yaratır.

ilk 7 ligde orta sahası olmayan kaç takım vardır acaba?? araştırmak lazım..

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu süreç bizim UEFA şampiyonluğundan sonra rakiplerin çekememezliği ile başladı. O zamanlara kadar cidden nerdeyse tüm ülke gönülden Türk takımını tutardı Avrupa'daki maçlarda. Biz kupayı alıp prestiji koyunca, o başarıyı küçültmek için özellikle Fener olmak üzere olmadık şeyler söylediler. Sadece o kupayı değil CL başarılarımızı falan da unutturmaya, küçültmeye çalıştılar. O noktadan sonra yavaş yavaş o ruh bitti. Sosyal medya da işin tuzu biberi oldu, süreci hızlandırdı. Yani bu durumun altında da Fener başta rakiplerin ezikliği çıkıyor. Ben de 15 senedir falan desteklemiyorum.
27 yıldır Galatasaray dışında avrupada sadece Bursasporu destekledim.O da rahmetli babam fanatik Bursasporlu olduğundandır.Onun dışında hiçbir Türk takımını desteklemedim

Bjknin ön taraf kaliteli,kagit uzerinde cok iyi de,orda da bi etkilesim yok.genelde onde baskıyla pozisyon bulmaya calisiyor bjk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt