Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.307
- 11.592
- 1.838
yetenegine haiz degil yetenegini haiz demek daha dogru olurwolvesde dripling yeteneğine haiz topçu sayısı 54 falan. herkes yardırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetenegine haiz degil yetenegini haiz demek daha dogru olurwolvesde dripling yeteneğine haiz topçu sayısı 54 falan. herkes yardırıyor.
Onu gec,ortasaha yok bjkde kanka resmen3412 oynuyorlar galiba
ghezzalin sol kanatta ne işi var diyorum bende
özür dilerimyetenegine haiz degil yetenegini haiz demek daha dogru olur
estafirulahözür dilerim
oğuzhan akgün. saçları uzatmış tanıyamadım.Beşiktaş'ın solundaki çocuğu beğendim, Oğuzhan sanırım.
Buyur admirimBeşiktaş'ın solundaki çocuğu beğendim, Oğuzhan sanırım.
Ayagi iyi ve güçlüdür fiziken.2001 jenerasyonunun en iyisiydi ali yavuzla. emirhan delibasda cok yetenekliBeşiktaş'ın solundaki çocuğu beğendim, Oğuzhan sanırım.
Tam 1 fırsat transferi, Luyindama gidecekse kesinlikle alınmalı.Şu an düşününce Bazoer ihtimaline sıcak baktım. Grillitsch veya asıl 6 numaradan bağımsız gelsin. Belki tempolu değil ama 6'yı da yedekler, stoperi de yedekler.
fv oynatmıyorlar mıydı bunu u19da baskasıyla mı karıstıyorumAyagi iyi ve güçlüdür fiziken.2001 jenerasyonunun en iyisiydi ali yavuzla. emirhan delibasda cok yetenekli
Forvet zaten,kanat icin ağır birifv oynatmıyorlar mıydı bunu u19da baskasıyla mı karıstıyorum
Bu hirboyu niye adaya sokuyorlarmehmet ayan değil mi o
yüzerek çıkmış olabilir yüzsüz herifBu hirboyu niye adaya sokuyorlar