Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.677
- 5.500
- 633
Sanmıyorum çok iyi oyuncuGrilis gelirse seneye teneke bağlarız demedi demeyinbu tip hiç bir transferden hayır gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum çok iyi oyuncuGrilis gelirse seneye teneke bağlarız demedi demeyinbu tip hiç bir transferden hayır gelmedi
Avrupda kulüpler deli gibi stoper arıyor. Nelssoma her an teklif gelebilir
Evet tekniği filan zaten çok iyidi. Ama Terim onu olması gereken yerde oynatinca dahada iyi hale geldi burda. Haritte de aynı şey olabilir mi diye düşünüyorum ama tabi elmander gibi karakter iş ahlakı olan oyuncu sayısı çok az zaten. O yüzden harit bilmiyorum. Kumar gibi çok yetenekli ama kafa kontak. Terimi insanlar sever sevmez bilmiyorum ama Fatih hoca bu tip oyuncuların dilinden anlıyodu. Okan hoca yapabilir mi bilmiyorumYok yav son sezonunu dedim ben bize gelmeden önce. 12 gol 6 asisti var.
Elmander santrafor değildi zaten, o sezon bayağı orta saha oynamıştı, geldiğinde araştırmıştık.
Avrupa olmayan bir sezon için bedavaya büyük transferdi.
React Native miGrilish icin kesenin agzi acilacakmis. Adami Betis ve Italya'dan isteyenler varmis.
Via React
jsReact Native mi
Evanderde de buna benzer bir sorun var. Ya geciktigimiz her an kötü oluyor ne zaman şu kadro tamamlanacak yaaGrillitsch sezonu sakat bitirmiş
Kamp da yapmadı
Bireysel çalışmadıysa eylüle anca hazır olur.
Yok Evander'in takımı sezonu açtı bayağıdır.Evanderde de buna benzer bir sorun var. Ya geciktigimiz her an kötü oluyor ne zaman şu kadro tamamlanacak yaa
Maçın içinde sakatlanmamismiydi buYok Evander'in takımı sezonu açtı bayağıdır.
Hazır o.
Gitme mevzusu var diye sakatım ayağı yapıyor muhtemelen.
ReactshiftReact Native mi