Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:ROFLMAO: ben degil kaynak o sekilde bilgi verdi. O baya emin. Bitti diyor. Alman kaynak. Brightonu red etmis.

evet modlarla istisare sonrasi tekrar yorum yazma hakki tanindi. Evander degil Harit diye bilgisini medya paylasmadan modlarla paylasmis oldum. Grillitsch keza burada medyaya düsmeden belirttim. Size önceden bildirmek isterdim ama nasip kismet böylemis.

Dolberg yalan, Amiri sadece Türk medyasinin haberi, Evander ön planda degil. Okan Hoca Hariti istiyor.

Ali Koç'un görevlendirdiği güdümlü menajerlerin yönlendirmesiyle transferin son günü bir kulüp çıkış maddesini ödeyip alarak bizi stopersiz bırakır mı bir de? Tamam eğer çıkış maddesi söylendiği gibi 25m ise elimiz para görür ama yarım devre sıkıntı çekeriz. Acun'un takımı EPL takımı olsao bol parayla yaparlardı öyle şeyler ha. Devre arasında da yapabilirler aynısını bu arada.
25 milyonu versinler de 4 ay idare ederiz. Griliş falan gelirse stopere çekersin. Yeter ki 25 milyonu versinler.

evet modlarla istisare sonrasi tekrar yorum yazma hakki tanindi. Evander degil Harit diye bilgisini medya paylasmadan modlarla paylasmis oldum. Grillitsch keza burada medyaya düsmeden belirttim. Size önceden bildirmek isterdim ama nasip kismet böylemis.

Dolberg yalan, Amiri sadece Türk medyasinin haberi, Evander ön planda degil. Okan Hoca Hariti istiyor.

brawo üstat.

Yalnız o sezon şu adamlar aynı takımdaymış, kontrol için baktım da :

Rodrigo
Elmander
Gary Cahill
Sturridge
Ivan Klasnic
Marcos Alonso
Martin Petrov

Old school new school gibi takım.

Klasnic manyak topçuydu adminim. O adam şu piyasada 200-300 eder eskiden çok dehşet topçular vardı şimdi bebenin biri bir maç alıyor 100 milyon para gömüyorlar

Matheus Pereria . Forum çok övüyordu, videolarını izledim. Bu ne arkadaş ; Alın bunu alın. Para harcanacaksa böyle. adamlara harcanması ni isterim...

Matheus Pereira'yı benle @Ali Bektaş gündeme getirdik de halt etmişiz.

23 milyon euro istiyor kulübü, o iş yaş yani.

Ben Botafogo zengin değil onlar alırsa biz alırız kafasındaydım ama kazın ayağı öyle çıkmadı.

Sporting'deyken almak lazım öyle adamları.

Ali Koç'un görevlendirdiği güdümlü menajerlerin yönlendirmesiyle transferin son günü bir kulüp çıkış maddesini ödeyip alarak bizi stopersiz bırakır mı bir de? Tamam eğer çıkış maddesi söylendiği gibi 25m ise elimiz para görür ama yarım devre sıkıntı çekeriz. Acun'un takımı EPL takımı olsao bol parayla yaparlardı öyle şeyler ha. Devre arasında da yapabilirler aynısını bu arada.
Öyle olsa bile Nelsson karakterli adamdır. Son dakika zor durumda bırakmaz kulübünü.

İlk devre telafi edilir evet de, devre arası yaparlarsa biraz sıkıntı olur sezon sonundaki kritik dönemeçlerde...
Marcao luyindama şeklinde bir operasyon yapılabilir. Totalde 6 milyon harcayıp şampiyon olduk. Sonra luyindamayı satmayı adam gibi vedalaşmayı bir türlü huy edinemedik elimize patladı

Matheus Pereira'yı benle @Ali Bektaş gündeme getirdik de halt etmişiz.

23 milyon euro istiyor kulübü, o iş yaş yani.

Ben Botafogo zengin değil onlar alırsa biz alırız kafasındaydım ama kazın ayağı öyle çıkmadı.

Sporting'deyken almak lazım öyle adamları.
Raphinha da sporting cikisli degil mi
Fabrika gibi takim

Öyle olsa bile Nelsson karakterli adamdır. Son dakika zor durumda bırakmaz kulübünü.

Ben de güveniyorum kendisine ama ileride başka oyuncularımızda benzer durumlar olursa, hele çıkış maddesi daha düşük olursa yapabilirler ciddi ciddi. Bunlardan her şey beklenir.

ahmet denizci'yi tanır mısın?

Marcao luyindama şeklinde bir operasyon yapılabilir. Totalde 6 milyon harcayıp şampiyon olduk. Sonra luyindamayı satmayı adam gibi vedalaşmayı bir türlü huy edinemedik elimize patladı

Ben son günü yaparlarsa demek istedim, birini getirmeye vakit yokken. Nelsson yapmaz diye umuyoruz tabi ama atıyorum oyuncuyla gizliden anlaşıp, çat son anda bonservisi ödeyip oyuncuya aynı anda imza attırmak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt