Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Tvde mi soyledigiriliç ve haritten hariç 1 adet 6 no gelecekmiş tostos abimin has adamı horsbergin geçtiğimiz saatlerde verdiği bilgilere göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tvde mi soyledigiriliç ve haritten hariç 1 adet 6 no gelecekmiş tostos abimin has adamı horsbergin geçtiğimiz saatlerde verdiği bilgilere göre
evet teakan bişey diyodu bi bakayım dedim o sıra diyoduTvde mi soyledi
Ya begensin sikinti yok eleye eleye topcu kalmadi ztn gundemdekiler alinsa da yolumuza baksak modundayim artik.evet teakan bişey diyodu bi bakayım dedim o sıra diyodu
ama sana üzücü 1 haberim var evanderi beğeniyomuş harite göre![]()
karambol bir şeyler çıkacak ortaya sonundaYa begensin sikinti yok eleye eleye topcu kalmadi ztn gundemdekiler alinsa da yolumuza baksak modundayim artik.
Yalniz bu evanderle haritin kiyaslanmasi delirtiyor beni pozisyon ve oyun tarzi olarak alakalari yok hic neden birbirlerine alternatif olarak gosteriliyo anlamiyorum.
Harit 20 kere dokunur macta topa evander 40/50/60 . Transfere gore sistem mi degistirecez yine pedrodaki gibi ben bu gundemden birsey anlamiyorum
Evlat düşmanı. Neyse belkide bizim için uğraşıyo adam farkında olmadan. İyide yapıyo derim o zamangrilliçin nasıl bi babası varsa brighton transferi de yatmış
$ dan bagimsiz, sayet sakatlik durumlari tekrar bazli degil ise; tarafim adina elzem tipoloji profil sinifina girer kendisi.Grillitsch sezonu sakat bitirmiş
Kamp da yapmadı
Bireysel çalışmadıysa eylüle anca hazır olur.
gececiler için up
Okan hoca da bu yüzden istiyo zaten. Bu adam kafadan kırık olmasa bir kaç eksiginide giderse buralara yolu düşmez zaten. En azından genç riske girilebilir bence. Belki biraz yaptıklarından ders almıştır.Harit ve Evander videoları izliyorum sürekli. Harit evcilleştirilmesi gereken deli bir tay gibi. İnanılmaz yetenekli ama amatörce oynuyor, koordinasyonu eksik. Gerçi Marsilya'da daha olgunlaşmış gibi. Ama asıl meziyeti top sürüp, çalım atarken bunu süratli bir şekilde yapabilmesi.
Uzuncayir duragi gibi. Hangi otobus gelirse ona binecekler sanirim. Urkutucu bir belirsizlikkarambol bir şeyler çıkacak ortaya sonunda
Snijderin volkana soktuğu pes peşe iki füze. Hangisi daha iyi dersen ikiside aynı güzellikte. Dakikada ayrı güzelleştiriyorSüper ligte son 10 senede attığımı en güzel gol hangisi sizce bu arada?
bu organizasyonu sen mi ayarladın lan tuttuğun bütün takımlar maç yapıyo aynı gecegececiler için up
griltsh harici kaliteli 6 numara demiş.gueyeyı bekliyoz işteTvde mi soyledi
Süper ligte son 10 senede attığımı en güzel gol hangisi sizce bu arada?
Süper ligte son 10 senede attığımı en güzel gol hangisi sizce bu arada?
Hasan Şaş gibiHarit ve Evander videoları izliyorum sürekli. Harit evcilleştirilmesi gereken deli bir tay gibi. İnanılmaz yetenekli ama amatörce oynuyor, koordinasyonu eksik. Gerçi Marsilya'da daha olgunlaşmış gibi. Ama asıl meziyeti top sürüp, çalım atarken bunu süratli bir şekilde yapabilmesi.
Snijderin volkana soktuğu pes peşe iki füze. Hangisi daha iyi dersen ikiside aynı güzellikte. Dakikada ayrı güzelleştiriyor