Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur net patladı şu olayı cenk ergün yapsaydı sosyal medya ana akım medya muhabirler cenk i yemişti bu adamın medyayla arasının iyi olmamasının nedeni bu muhabirlere çok içli dışlı olmuyor haluk la gökhan dediler ki bunları konuşmayacağız çünkü bir yararı olmayacak dedi tecrübesizlik dediler geçiştirdiler eğer cenk olsaydı oooooo neler anlatmışlardı neler sonra biz objektitifiz. yapmayın yaa birde diyolarki yüzde 5 ihtimal var daha diyo giriliş için. bunlara ekmek verdiğin sürece kralsın vermessen en kötü sensin bunlara.bu haberleri verenler belki transferlerin olup olmamasında çok büyük etkisi olmuyor ama taraftar nezninde yöneticileri büyük sıkıntıya sokuyor transfer sezonu bittiğinde ben söyliyeyim cenk i köstebek ilan ederler.bütün transferleri cenk bozdu derler buda burda dursun.
ulan şunu yazalı daha 2 gün olmadı haluk diyor ki erden beye sahip çıkın rodop diyor ki erden beye sahip çıkın birde ali naciden bekliyorum.
biride demiyorki bu erden beyi yönetim neden yemeye çalışıyor niye yesinler abi niye. biri mantıklı açıklama yapsın ama oraya gelince yok kim abi bu erden timur yok hani adam iyi bir gs li bir sürekli sponsor falan oluyor. yani bu yöneticiler neden bu erdeni yemeye çalışsınlar teknik direktörmü kupayı erden mi kaldıracak uefa kupası falan mı var. fatih terim desen anlarım tüm bunları çünkü adam başarıları başkanların hep üstüne çıkıyor başkanlarda çekemiyor abi bunu anlarım. erden beyi yöneticiler neden çekemesin bugün varlar yarın yoklar ha dersinizki yarın öbür gün başkan olacak o yüzden yapıyorlar abi cenk ergün dediğiniz adam ünal aysal zamanıda çalışıyordu dursun zamanıda çalıştı ve çalışıyor neden ilerde başkan olabilme ihtimali olan adamı yemeye çalışsın dahada arkasında durur abi tekrar görev verirler diye birde bu haluk ve gökhanın menejerlerle ve menejerlerle ilişkisi olanlara garezi var anladığım kadarıyla herşeyi komisyona bağliyorlar. madem bu adamlar üçkağıtçı dolandırıcı para yiyen adamlar. neden bu güvenilmez adamlardan haberleri alıp tweterda ve youtube canlı yayın açıp para kazanıyorsunuz sizde bu üçkağıda ortak olmuyormusunuz.geçin abi bu işleri birilerini aklayıp birilerini suçlu göstermeyin taraftara yeri geldiği zaman fatih terim de eleştirdik erden bey ahmet bey x y z kimse herkes eleştirilir. yaptıgınız haberleri kimden alıyorsunuz abi cenk ten almadıkları belli dursunda almadıklarıda belli erden timur kendi açıkladı abi isimleri. olmayınca veya yapamayınca beni yemeye çalışıyorlar yopma ya.rahmetli başka mustafa cengiz en azından açıklıyordu abi dalga konusu falan çok yapılıyordu(umulmadık bariyerler irfan can transferi falan ) ama adam çıkıp anlatıyordu yapamıyorsanız çıkıp anlatın abi bu kadar basit yok taraftar sahip çıksın yok yemeye çalışıyor yönetim. erden timur değilmiydi cenk ergünü transferden el çektiren pedro olayından sonra haberlerden öyle biliyoruz. sergio kazım apo transferlerini erden timur yapmıştı hani. şimdide giriliş transferinde de cenk varmış e hani el çektirilmişti yaptığınız haberlerde biraz tutarlı olsun ya dediğim gibi bunlara haber verirsen en kral sensin vermezsen tükaka.

Harit ile Belhanda'yi karsilastiriyorlar ama ben Belhanda'yi su hareketleri yaparken hic gormedim.

Bu adam cok daha zeki ve yetenekli gibi gozukuyor. Ben OK'im bu transfere.

Belhanda dan 10 kat hızlı adam harit. Çok daha yumuşak bilekleri var. Dediğin gibi çok saçma kıyaslama bence. Tam Türk işi oluyo bu kiyaslama

Haritin en güzel özelligi, hem kanatlarda ve 10 NR poziyonunda oynayabilmesi.
Kerem balonunun bu sezon patlayacagi icin, cekersin hariti sola, koyarsin evanderi 10 numaraya, güzel rotasyon olur.
Kerem balon eşiğini Barca maçında yaptıklarıyla ve derbi maçlardaki oyunuyla aştı bence.

Balon dediğin Özyakup hiçbir big match’da yok.

Kerem sadece Bjk ve Fb maçlarında 3 tane sıkıştırdı sadece. Bir adet’te Barcaya sıkıştırıyordu

Top tekniği zayıftı biraz maalesef
Cenk ile burak bu ligde damga vurdu ki kendisi de en az bunlar kadar oynardı. Ne yaptıysa kendine yaptı. Altyapı eğitimi milli olduğu ülke falan düşünülse şuan olsa 10 milyondan kapıyı açaralar.
Kendine yaptı az buçuk hırs sahibi olsa farklı yerlere gelirdi.

hay yapacakları işe, ölmezsiniz lan oynayın topunuzu

Harit ile Belhanda'yi karsilastiriyorlar ama ben Belhanda'yi su hareketleri yaparken hic gormedim.

Bu adam cok daha zeki ve yetenekli gibi gozukuyor. Ben OK'im bu transfere.

Hocam Belhanda’dan bahsettiğine emin misin?

Harit totosunu da yırtsa bir Belhanda olamayacak asla. Belhanda onun yaşında Montpeiller ile şampiyon oldu Fransa liginde Nice’de falan akıyordu. Harit önce gitsin Marsilya’da rotasyon olmaktan çıksın.

hariti evanderden bağımsız tansfer olacağı kaantindeyim…

harit; öncelikle kanatlar için düşünüyorlar ama şöyle güzel bir etkisi de var artı 10 numara bölgesinide yedeklemiş olacak

Evander; merkez ortasaha ve 10 numara bölgesinde oynaya biliyor…

Harit, evanderi yedeklerken evander de oliverayı yedeklemiş olucak

2 oyuncuyla solaçık, forvet arkası, merkez orta sahayı doldurmuş olucak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harit için 3m civarı maaş olur artı yabancı sınırı varken o maaşla yedek oturtmak sıkıntı olur.
Diyelim aldık bir şekilde kadroyu da kurduk defansif açıdan da zafiyet oluşur.
Bence evander ve yedek kalmayı sorun etmeyecek 6-8 oynayabilen biri ve iyi bir 6 numara ile orta saha işini kapatsak daha iyi

Harit totosunu da yırtsa bir Belhanda olamayacak asla. Belhanda onun yaşında Montpeiller ile şampiyon oldu Fransa liginde Nice’de falan akıyordu. Harit önce gitsin Marsilya’da rotasyon olmaktan çıksın.

Kusura bakma ama bu driplingler Harit'e gore agir cekim gibi. Tartismam bile.

sabah 6'da el clasico var

+ Belhanda winner adamdı.

20 küsür sene galibiyet alamadığın deplasmanda şöyle değişik bir maç çıkarmak için Harit’in çok yolu var.

Belhanda maç alan adamdı. Başakşehir ve TS maçlarında akmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt