Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Emre Mor’da sabaha kadar dribling yapıyordu ne kazandı
Emre Mor ile ne alakasi var dedigimin? Harit'i duzenli izledigimden falan konusmuyorum ama bu adami Emre Mor ile karsilastirmak tamamen haksizlik. Bu adam duzenli bir sekilde Alman ve Fransiz liglerinde senelerdir oynuyor.

Bence bu kadar olumsuzluk daha adam gelmeden iyi degil. Ama bu goruslerim gidip seneligine 3-3.5 milyon avro verirlerse aniden degisebilir.

belhanda-harit bambaşka oyuncular ya kıyaslamak doğru değil bence
biri yancı biri yıldız bariz.

21 yaşında montpeiller ile ligde 12 gol atıp takımın en golcu ikinci oyuncusu olarak şampiyon olmuş. bursanın şampiyon olması gibi birşey orada bu bir kere olur.

Harit’in ne başarısı var hayatta

Emre Mor ile ne alakasi var dedigimin? Harit'i duzenli izledigimden falan konusmuyorum ama bu adami Emre Mor ile karsilastirmak tamamen haksizlik. Bu adam duzenli bir sekilde Alman ve Fransiz liglerinde senelerdir oynuyor.

Bence bu kadar olumsuzluk daha adam gelmeden iyi degil. Ama bu goruslerim gidip seneligine 3-3.5 milyon avro verirlerse aniden degisebilir.
Hocam karşılaştırma değil.

Sen dedin ki Belhanda ince yapmıyordu. Yaptığını gösteren videolar attım. Harit daha seri yapıyor diyince Emre Mor’da herkesi çalıma diziyor ama skora etki etmeyince bir anlamı yok diye düşünüyorum bunu belirttim.

Oturmuş bir kadron olsa denersin ama takımı ileri taşıyacak bir birey değil.

21 yaşında montpeiller ile ligde 12 gol atıp takımın en golcu ikinci oyuncusu olarak şampiyon olmuş. bursanın şampiyon olması gibi birşey orada bu bir kere olur.

yok canım kariyer anlamında dediğin de haklısın. ben saha içi rollerinden bahsediyorum. ikisinin meziyetleri farklı. benzetme yapılmasının sebebi ikisinin de arap olması herhalde

Hocam karşılaştırma değil.

Sen dedin ki Belhanda ince yapmıyordu. Yaptığını gösteren videolar attım. Harit daha seri yapıyor diyince Emre Mor’da herkesi çalıma diziyor ama skora etki etmeyince bir anlamı yok diye düşünüyorum bunu belirttim.

Oturmuş bir kadron olsa denersin ama takımı ileri taşıyacak bir birey değil.
Transfer anlattiginiz kadar kolay birsey olsa hic kimse hatali transfer yapmazdi.

Biz ne transferler gorduk cop dendi, takimin yildizi oldular. Ne yildizlar geldi, ustune para verip gonderdik.

Mesajı Beğenen başkaları da varmış. Evet değil maalesef. Abartıldığını düşünen baya kisi var bence ve haklılar. Mesaja tekrar bak istersen. Arda güler i desteklemiyorum ayrıca. Fenerli herhangi bir oyuncuyu da sevmiyorum. Yunusun arda dan çok daha verimli olduğunu ve olacağını düşünüyorum birde. Geçen seneki Keremde neler yaptı gördük. Arda daha ne yapmış ki bu kadar abartılıyor. Geçen gün gördük çokta numarası yok

Son düzenleme:
Hocam Emre Mor’da sabaha kadar dribling yapıyordu ne kazandı
Emre ile ornek vermeye son vermelisiniz. Harit 120 macta iyi kotu 40 gole direk katki saglamis.
Emre ise 2018 2019, 2019 2020, 2020 2021 sezonlarinda 0 gol 0 asist. Bir tek gecen sene Tr liginde 8 gole katkisi olmus.
Riskli transfer ama Emre'den bin kat daha iyi

Bu çok yanlış bir kıyaslama renktas bence. Ona bakarsan Melo nun ne başarısı var mesela. Bidon seçildi İtalya'da. Yada herkesin kursağında kalan Lincoln çok büyük başarısı yok ama çok yetenekli. Başarı birazda sans. Takımın iyi olcak seni oraya transfer edecekler vs. vs.
Birde tarzları çok farklı.

Bu çok yanlış bir kıyaslama renktas bence. Ona bakarsan Melo nun ne başarısı var mesela. Bidon seçildi İtalya'da. Yada herkesin kursağında kalan Lincoln çok büyük başarısı yok ama çok yetenekli. Başarı birazda sans. Takımın iyi olcak seni oraya transfer edecekler vs. vs.
Birde tarzları çok farklı.
Cok dogru. Transfer tutmadi mi tutmuyor. Misimovic'i hatirlayanlar vardir herhalde. Adam gelmeden bizi sampiyon yapar diyorlardi. 10 mac belki oynamadan gitti.

eren aydın kanatları ve forveti ali akmanla iyi yedekler.gitmemeli.en kötü kupa maclarında oynar.kupanın gol kralı olur,o çocuk yapar

Harit alınırsa 3 yerli kimler olur?

Okan/bardakçı/yunus(kerem)
Okan/emin/bardakçı
Okan/kazımcan/bardakçı
Okan/kazım/yunus(kerem)
Bardakçı/hamza(berkan)/keren(yunus)
Bardakçı/yunus/kerem
Bizim yerli üçlüde bence sıkıntı yok daha emre akbaba var öaça göre bir sürü varyasyon yapılabilinir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer iyi bir 6 numara gelirse bu seneki takımın adapte olduktan sonra beraber takım halinde oynayacak, birbirini yükseltecek bir takım olma potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum. O yüzden ikisinden sadece birini seçeceksem aşırı bireysel oynamaya meyilli Harit'tense daha takım oyuncusu kimliğinde görünen, o sinerjinin dışına fazla taşmayacak, saha içi dengeleri bozmayacak Evander'i tercih ederim. Hani takım kötü, bir tane yetenekli adam alalım da bari kendi başına bir şeyler üretsin diyecek durumda olsaydım Harit'i tercih edebilirdim ama ben bu seneki kadrodan dediğim gibi iyi bir 6 numara gelmesi şartıyla cidden ümitliyim.

Ha, Harit ek bir alternatif olarak geliyorsa başımın üstünde yeri var. Kanatta oynasın, 10 numarayı yedeklesin, skor alamadığımız maçlarda sonradan girip oyun çözsün. Hatta diziliş değiştirirsek ikinci santrafor bile oynasın. Çok güzel, joker gibi, ama sanmıyorum tabi ikisini birden alacağımızı.

Realistik beklentim. 2 veya 3 transfer olacağı şeklinde. Bir 6 numara, bir 10 numara veya ikinci forvet, bir de kanat veya stoper (onların bile ikisini birden almazlar), belki bir de ek Ali Akman gibi genç yerli bir alternatif gelir işte.

Maçın İngilizce anlatımlı bir yayını var mı?

Gecmisten sala geliyor aklima direk. Dubois ve harit de iyi sure almis orada. Sergio da ayni sene takimda olmus ama neredeyse hic sure alamamis
sevgili sami ,

16/17 sezonu ve civari. ranieri ve conceicao(15/16 leo,harit hatta bizim x lorik cana) hoca donemleri idi yanilmiyorsam izledigim ve denk geldigim donemler;

*leo (16/17 sezonu peak yaptigi donemdi izlerken not aldigimda, asist yonu dikkatimi cekmisti, hafizam yaniltmiyorsa, o sezon 7 asist yapmisti,,burda nacizane dikkatimi ceken absurd durum ise;
takimin hocasi ranieri gibi defans ve kompakt oyun agirlikli oynatan hoca ile bu denli asist yapmasi. onemli bir detay idi o doneme dair nazarimda.

*sergio ( ustteki sezon''16/17'' 6 mac oynamisti yanilmiyorsam)
*harit , nacizane *nantes donemini begenmemis idim. genel olarakta mesafeliyim kendisine.

bizden simdi mustafa gitti.

selamlar,

Alıcı gözle yeterince izlemediğim Harit-Evander konusunda kafa karışıklığım devam ediyor. İkisi birden lüks olur; eğer üç orta saha oyuncusu daha alacaksak, bunlardan ikisi -Taylan tehlikesinin bertaraf edilmesi adına- defansif özellikleri ağır basan oyuncular olmalı zira...

Kadro yapısı itibariyle, alınacak 10 numaranın MOS da da oynayabilecek özellikte (Hatta bana kalsa direkt 8-8.5) olmasını önemsiyorum. Bu noktada orijini zaten MOS olan Evander isminin öne çıkması lazım. Ancak daha kolay ligde oynamasına rağmen fizik gücünün ve defansif katkısının eksik olduğu yorumları hep yapılıyor...

Harit' i birkaç kez izledim. Kafa kırıklığına dair söylemler bir tarafa, fiziken gayet yeterli izlenimi veriyor. Ancak 10 numara pozisyonunda oynarken dahi kanada yakın konumlandığını hatırlıyorum. MOS rolünün hakkını verebileceğine dair bir veri yok gibi; pek denenmemiş...

Hem sol kanat, hem 10 rotasyonu için düşünülüyorsa, Harit yerine mis gibi Vargas var. Hem maaşı daha düşük olacaktır, hem belki daha bile 'delici' dir...

Eğer Grilitsch gelecekse; (Gedson)+Vargas+Umut ile orta saha, kanat, forvet rotasyonunu -şimdilik- tamamlardım şahsen. Gidişata göre, ara transferde 1-2 hamle yapabilme şansımızın olmasını tercih ederim; geçen yıl en büyük hata o noktada yapıldı...

Gedson' u sinir bozmak için yazmadım. Onun gibi biri çok iyi olurdu diye düşünüyorum ve fazla maç izleyemediğim için olsa gerek, muadilini bulamadığımdan profil babında yazdım. Affola...

Gedson' u sinir bozmak için yazmadım. Onun gibi biri çok iyi olurdu diye düşünüyorum ve fazla maç izleyemediğim için olsa gerek, muadilini bulamadığımdan profil babında yazdım. Affola...
Gedson profiline benzer yakın zamanda kısa sürede olsa bizimle ismi anılan Mauro Arambarri var, sözleşmesi bitiyormuş ama yolu buralara düşmez gibi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt