Eğer iyi bir 6 numara gelirse bu seneki takımın adapte olduktan sonra beraber takım halinde oynayacak, birbirini yükseltecek bir takım olma potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum. O yüzden ikisinden sadece birini seçeceksem aşırı bireysel oynamaya meyilli Harit'tense daha takım oyuncusu kimliğinde görünen, o sinerjinin dışına fazla taşmayacak, saha içi dengeleri bozmayacak Evander'i tercih ederim. Hani takım kötü, bir tane yetenekli adam alalım da bari kendi başına bir şeyler üretsin diyecek durumda olsaydım Harit'i tercih edebilirdim ama ben bu seneki kadrodan dediğim gibi iyi bir 6 numara gelmesi şartıyla cidden ümitliyim.
Ha, Harit ek bir alternatif olarak geliyorsa başımın üstünde yeri var. Kanatta oynasın, 10 numarayı yedeklesin, skor alamadığımız maçlarda sonradan girip oyun çözsün. Hatta diziliş değiştirirsek ikinci santrafor bile oynasın. Çok güzel, joker gibi, ama sanmıyorum tabi ikisini birden alacağımızı.
Realistik beklentim. 2 veya 3 transfer olacağı şeklinde. Bir 6 numara, bir 10 numara veya ikinci forvet, bir de kanat veya stoper (onların bile ikisini birden almazlar), belki bir de ek Ali Akman gibi genç yerli bir alternatif gelir işte.