Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin konusmak cok zor suan. Kaynagimdan aldigim bilgiye göre Harit meselesi icin yogun calisiyoruz. Okan Buruk degisik pozisyonlarda kullanabilecegi icin mac icerisinde daha verimli olur diye görüs bildiriyor. O yüzden Evandere mesafeliyiz suan. Evanderin maliyeti Haritden yüksek cikiyor cünkü kulübü yüksek bonservis istiyor. Satmaya pek niyetli degiller. Diger tarafta Schalke oyuncudan kurtulmak istiyor ve ipler bizim elimizde cünkü bizim düzeyde kimse maas vermiyor. Schalke kilitlenmis durumda. Baski uyguluyoruz sartlarimizi kabullendirmek icin.

Grillitsch hakkinda aldigim bilgi suan en ciddi teklif yine bizde. Bizim teklifle diger kulüplere karsilik veriyor Grillitschin temsilcileri. O yüzden kulüplerle anlasamiyorlar. Elimizde yüksek teklif var diyorlar. Bizde Avrupada yokuz ve net mecbur kalarak teklifleri yüksek tutmak durumunda kaliyoruz. Grillitsch olaya pek dahil degil. Sirket oyuncuyu bizim üzerimizden pazarlamaya calisiyor ama bize mahkum kalmis durumdalar suan. Bir yandanda Grillitsch artik netlik kazanmasi icin baski uygulamaya baslamis. Bu transferin lehimize sonuclanmasi cok yüksek ihtimal artik diyorlar.

Bu iki ismin alternativlerini iki gündür ögrenemiyorum.

Tekrar söylüyorum. Amiri icin suana dek bir girisimimiz yok ve olmadi. Tamamen medya uydurmasi düzeyinde haber.

Yarin herhangi bir görüsme veya ilerleme olmaz diyolar ama Pazartesi cok hareketli gececek.

Hayirlisi diyorum.

Alıcı gözle yeterince izlemediğim Harit-Evander konusunda kafa karışıklığım devam ediyor. İkisi birden lüks olur; eğer üç orta saha oyuncusu daha alacaksak, bunlardan ikisi -Taylan tehlikesinin bertaraf edilmesi adına- defansif özellikleri ağır basan oyuncular olmalı zira...

Kadro yapısı itibariyle, alınacak 10 numaranın MOS da da oynayabilecek özellikte (Hatta bana kalsa direkt 8-8.5) olmasını önemsiyorum. Bu noktada orijini zaten MOS olan Evander isminin öne çıkması lazım. Ancak daha kolay ligde oynamasına rağmen fizik gücünün ve defansif katkısının eksik olduğu yorumları hep yapılıyor...

Harit' i birkaç kez izledim. Kafa kırıklığına dair söylemler bir tarafa, fiziken gayet yeterli izlenimi veriyor. Ancak 10 numara pozisyonunda oynarken dahi kanada yakın konumlandığını hatırlıyorum. MOS rolünün hakkını verebileceğine dair bir veri yok gibi; pek denenmemiş...

Hem sol kanat, hem 10 rotasyonu için düşünülüyorsa, Harit yerine mis gibi Vargas var. Hem maaşı daha düşük olacaktır, hem belki daha bile 'delici' dir...

Eğer Grilitsch gelecekse; (Gedson)+Vargas+Umut ile orta saha, kanat, forvet rotasyonunu -şimdilik- tamamlardım şahsen. Gidişata göre, ara transferde 1-2 hamle yapabilme şansımızın olmasını tercih ederim; geçen yıl en büyük hata o noktada yapıldı...

Gedson' u sinir bozmak için yazmadım. Onun gibi biri çok iyi olurdu diye düşünüyorum ve fazla maç izleyemediğim için olsa gerek, muadilini bulamadığımdan profil babında yazdım. Affola...

Vargas'ı de beğeniyorum ama 10 numarada az denenmiş ve denendiğinde de verimi biraz şüpheli gibi geçmişine baktığımız zaman. Yani 10 numara biraz alternatif mevkisi gibi. Harit için 2 pozisyon da kendi mevkisi diyebiliriz, iki bölgede daha yakın sayıda maç yapmış ve ikisinde de maç başına verimi yakın gibi. Ha, maaş başta maliyet ve saha dışı karakter, yedek beklemeyi daha kolay kabullenecek olması vs gibi faktörleri de düşünerek Vargas daha mantıklı diyene de hak veririm. Ben zaten Harit-Evander kıyası yaptığım için tercihim Evander ama ikisi birden de gelebilir dedim, yoksa o role Harit'ten başkaları da olabilir tabi.

Kesin konusmak cok zor suan. Kaynagimdan aldigim bilgiye göre Harit meselesi icin yogun calisiyoruz. Okan Buruk degisik pozisyonlarda kullanabilecegi icin mac icerisinde daha verimli olur diye görüs bildiriyor. O yüzden Evandere mesafeliyiz suan. Evanderin maliyeti Haritden yüksek cikiyor cünkü kulübü yüksek bonservis istiyor. Satmaya pek niyetli degiller. Diger tarafta Schalke oyuncudan kurtulmak istiyor ve ipler bizim elimizde cünkü bizim düzeyde kimse maas vermiyor. Schalke kilitlenmis durumda. Baski uyguluyoruz sartlarimizi kabullendirmek icin.

Grillitsch hakkinda aldigim bilgi suan en ciddi teklif yine bizde. Bizim teklifle diger kulüplere karsilik veriyor Grillitschin temsilcileri. O yüzden kulüplerle anlasamiyorlar. Elimizde yüksek teklif var diyorlar. Bizde Avrupada yokuz ve net mecbur kalarak teklifleri yüksek tutmak durumunda kaliyoruz. Grillitsch olaya pek dahil degil. Sirket oyuncuyu bizim üzerimizden pazarlamaya calisiyor ama bize mahkum kalmis durumdalar suan. Bir yandanda Grillitsch artik netlik kazanmasi icin baski uygulamaya baslamis. Bu transferin lehimize sonuclanmasi cok yüksek ihtimal artik diyorlar.

Bu iki ismin alternativlerini iki gündür ögrenemiyorum.

Tekrar söylüyorum. Amiri icin suana dek bir girisimimiz yok ve olmadi. Tamamen medya uydurmasi düzeyinde haber.

Yarin herhangi bir görüsme veya ilerleme olmaz diyolar ama Pazartesi cok hareketli gececek.

Hayirlisi diyorum.
ne anlatıyon?

Edinebildigim bilgiyi aktariyorum. Bekle gör. Herzaman söylüyorum. Duyumcu degilim. Iki oyuncuda Alman piyasasina dahil ve bu yüzden tanidigim insanlardan saglam bilgi aliyorum ve paylasiyorum.
Ya kardeş yazdıklarını okuyorum da biz senin yazdıklarını günde en az 10 kere spor muhabirlerinden dinliyoruz zaten. Yazma hevesin var ise genel sohbet konusuna karala bence. Medyada konuşulmayan bir bilgin varsa eyvallah.

Valla şuan bizim en büyük handikapimiz Berkan ve Taylan ikilisi hunlar öyle bir ikili ki tekliykende tehlikeliler düşmana güven dosta korku sanıyorlar.O yüzden alınacak 3 orta saha ile bu iki futbol ve yetenek düşmanının asla ve asla kupa maçları da dahil olmak üzere dakika almamalari lazım.Ikisi rezerv ligte oynadığında bu ikisinin bizim için ne kadar tehlikeli olduğunu daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum

Ya kardeş yazdıklarını okuyorum da biz senin yazdıklarını günde en az 10 kere spor muhabirlerinden dinliyoruz zaten. Yazma hevesin var ise genel sohbet konusuna karala bence. Medyada konuşulmayan bir bilgin varsa eyvallah.
aga grillitschin brighton isi medyada hicbiryerde konusulmadiginda burada yazdim. geriye git oku ve bak.
Bugün modlara Harit haberini sosyal medyaya düsmeden bilgilendirdim.

Medyada konusulmadan elime degerli bilgi geciyor. Bende sizinle paylasiyorum.
Spor muhabirlerinden önce ve daha detayli bilgi geciyor hele ki bu iki isimle alakali.
Ispatli... Modlar bosuna yazma engelimi kaldirmadi.

Sonrası da zaten rezaletti Arda santrafor oynadı bazı maçlarda falan.

O sezon şampiyonluğu elimize alıp verdik resmen, saçma bir süreçti.

Avrupa'da da iyidik, santraforsuz Atletico'yu eliyorduk az kalsın.
"santraforsuz Atletico"
Boyle yazinca santraforsuz takim Atletico gibi anlasiliyor.

"santraforsuz olarak Atletico..." dense daha anlasilir olur sanki.

Ilk okunusta, yanlis anlasiliyor gibi adminim.

Bu Harit'i sosyal medyada herkes bokluyor ta Almanya Schalke dönemlerinde takip edenler disiplinsiz bir oyuncu olduğunu söylüyor. İçin ısınmadı pek buna bize daha net isimler lazım evander ve Grilitsch'i alalım yeterli ilk etapta

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gunaydin. Haftaya artik 1-2 orta saha bekliyorum. Gelmezse taraftar yanginin babasini yapacak

+ Belhanda winner adamdı.

20 küsür sene galibiyet alamadığın deplasmanda şöyle değişik bir maç çıkarmak için Harit’in çok yolu var.

Belhanda maç alan adamdı. Başakşehir ve TS maçlarında akmıştı

Kalitesi belli adam lafını kısmen anlarım ama belhanda winnersa Sneijder Melo Drogba bunlar ne Sneijder tek maçına FB maçını aldı Melo fenerlileri oyundan attırıyor kudurtiyordu Drogba kupa maçını aldı belhanda Galatasaray in takım olarak iyi oynadığı maçlarda kazandı fener deplasmaninda Harit le Belhanda çok farklı adamlar

aga grillitschin brighton isi medyada hicbiryerde konusulmadiginda burada yazdim. geriye git oku ve bak.
Bugün modlara Harit haberini sosyal medyaya düsmeden bilgilendirdim.

Medyada konusulmadan elime degerli bilgi geciyor. Bende sizinle paylasiyorum.
Spor muhabirlerinden önce ve daha detayli bilgi geciyor hele ki bu iki isimle alakali.
Ispatli... Modlar bosuna yazma engelimi kaldirmadi.

Hayırlı olsun
Space yapalım bu gece katılın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben okanın keremi keseceğini sanmıyorum,eğer harit veya evander gelirse 10 no için getirilir düşüncesindeyim.keremi kesse hariti kanat oynatsa ya kaleci okan olmalı ya berkan sergio ikilisi olmalı ya da griliş alınırsa berkan griliş olmalıki 3 yerliyi yapabilelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt