Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çok yanlış bir kıyaslama renktas bence. Ona bakarsan Melo nun ne başarısı var mesela. Bidon seçildi İtalya'da. Yada herkesin kursağında kalan Lincoln çok büyük başarısı yok ama çok yetenekli. Başarı birazda sans. Takımın iyi olcak seni oraya transfer edecekler vs. vs.
Birde tarzları çok farklı.
Emre ile ornek vermeye son vermelisiniz. Harit 120 macta iyi kotu 40 gole direk katki saglamis.
Emre ise 2018 2019, 2019 2020, 2020 2021 sezonlarinda 0 gol 0 asist. Bir tek gecen sene Tr liginde 8 gole katkisi olmus.
Riskli transfer ama Emre'den bin kat daha iyi
Değerli renktaşlarımTransfer anlattiginiz kadar kolay birsey olsa hic kimse hatali transfer yapmazdi.
Biz ne transferler gorduk cop dendi, takimin yildizi oldular. Ne yildizlar geldi, ustune para verip gonderdik.
Tam bu ligin adamı gerçektenFransız ekibi Lyon'un golcüsü Tino Kadewere'nin, menacerler aracılığı ile Sarı-Kırmızılı kulübe önerildiği ortaya çıktı.
Hocam hem Evander hem Kerem hem Yunus olmaz.Muslera
Dubais - Nelsson- Abdulkerim Bardakçı-Van Aanholt - Elneny - Sergio Olivera - Evander - Yunus - Kerem-Seferoviç
Özgür Sancar ın haberi diye biliyorum.İspanyol basını AS'a göre, Galatasaray Denis Suarez ile ilgileniyor.
Kesin önceliğimiz değildir ama önceliğimizi ligin 3. haftası getiricez inşİspanyol basını AS'a göre, Galatasaray Denis Suarez ile ilgileniyor.
Zaten alinsin demedim, sadece Emre Mor ile karsilastirilmasindan bikmistim. Adamin asil mevkisi zaten sol kanat.Renktaş 8 maçta 1 asist yapan 10 numara mı olur?
Harit bu maliyetlerle ve bu istikrarsızlık ile gekrise eğer 10 numara olarak Çok çok küfür yer belhanda 'dan bile fazla küfür yer.
Düşünsene şu istatistiklerle sene içinde ligde zar zor 5 asist filan ancak yapar
Daha net bir isim bulmak lazım.
Bu herifi alıp başımıza bela etmeye gerek yok karakteri çok gevşek duruyor
Keremle yunusa birsey olsa aldigimiz milyon Euro'luk adamlar klubeye mahkum olacaklar sanki sınırsız yabanci varmış gibi yapilanma oluşturuluyorHarit alınırsa 3 yerli kimler olur?
Olay girilish degilki o bolgeye kim gelse seviye atlatır taylanin yerine kim oynarsa seviye atlariz yalan yokTaraftarların yüzde 99 u bende dahil Grillisch in ismini daha 2 gün önce yeni duyduk vayyyy abi ya harika oyuncu oldu, kral oldu, bize gelirse takıma level atlatır oldu abe daha ismini yeni ögrendin ulan ne komiğiz ne boşuz be
Özgür Sancar ın haberi diye biliyorum.